Nebojša Arsenijević ponovo izabran za rektora

Izabran rektor Univerziteta u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Kada direktorica Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu može biti direktor sa toliko krivičnih prijava i osporenim Megarend doktoratom, što ne bi mogao i on?

  2. Cestitke rektoru! Konacno je razbijena SNS-SPS banda u sastavu S. Djukic-Dejanovic, B. Jeremic i ljuba mu A. Jankovic. Pred tim generalima i pukovnik se tresao. Sada mogu fino u mirovinu sa porazeni cinjenicom da im nije uspeo pokusaj rusenja i zatvaranja naseg univerziteta. Bili su to bahati paraziti kojima su mnogi jedva cekali da vide ledja. Politika je upropastila sve sto je bilo dobro i ovi su je doneli i promovisali na KG univerzitetu umesto znanja, nauke, morala.

    1. A ovaj je „samo“ doneo fašizam, nepotizam, mizoginiju. Sin Slavice Djukic je u inostranstvu, sa svojom porodicom, iako je jaaako lako mogla da mu nadje itekako dobru poziciju. Žena izdvaja deo svojih primanja da bi stipendirala najbolje studente Univerziteta u Kg. Sa druge strane, čovek koji je sinonim za strahovladu, jednoumlje, zloupotrebe i mahinacije, koji bi sa svojim poslednjim trzajima sa sobom u propast da odvede sto vise ljudi, iz kojekakvih Senata i Saveta, koji odavno nemaju kredibilitet i koji ovakvim kukavičkim drzanjem ni ne zasluzuju da budu izvučeni iz paukove mreze.
      Cenu ovih igara moci platice naravno obični studenti, uglavice se svi sadašnji i budući Arsenijevic&co sinovi i cerke kao i poslušnici, ne brinem ja za njih, a diplome ostalih studenata gledace se kao „one sa onog fakulteta“.
      Ova pobeda će ga pobediti.

      1. Sina jedinca poslala u inostranstvo sa porodicom. Toliko o njenoj borbi za natalitet u Srbiji.

  3. Kad bo ovi kometatori koji se čude kako neko može da glasa za Nebojšu Arsenijevića i koji huškaju nadležno ministarstvo na nezakonito postupanje, znali sa kakvom se četvoroglavom aždajom mi borimo od 2007. godine pa sve do sada smanjili bi svoj doživljaj. Radi se se o čudu koje nas razjeda i rastura. Zlu kakvo još niko na univerzitetima nije sreo! Ne sedi nam samo ta proždrljiva, promiskuitetna, krvožedna ala na grbači sama, nego i njen bezoblični razorni podmladak. Davi nas i tri godine nakon što što su njene tri glave otišle u penziju i preti da u kompletan prostor univerzitetskog obrazovanja unese sns-sps ovsku bedu i model vladanja. Ne predlažemo mi Nebojšu Arsenijevića za rektora zato što je on najbolji, nego zbog toga što niko od nas nema dovoljno hrabrosti i volje da svoj život troši u borbi sa halapljivom četvoroglavom alom i njenim skičećim podmlatkom. Mi smo svi veoma zahvalni što žrtvuje sebe i pomaže nam da isteramo neman sa našeg univerziteta.

  4. Kad bi ovi kometatori koji se čude kako neko može da glasa za Nebojšu Arsenijevića i koji huškaju nadležno ministarstvo na nezakonito postupanje, znali sa kakvom se četvoroglavom aždajom mi borimo od 2007. godine pa sve do sada smanjili bi svoj doživljaj. Radi se zaista o čudu koje nas razjeda i rastura. Zlu kakvo još niko na univerzitetima nije sreo! Ne sedi nam samo ta proždrljiva, promiskuitetna, krvožedna ala na grbači sama, nego i njen podmladak. Davi nas i tri godine nakon što što su njene tri glave otišle u penziju i preti da u kompletan prostor univerzitetskog obrazovanja u Srbiji unese sns-sps – ovsku bedu i model vladanja. Ne predlažemo mi Nebojšu Arsenijevića za rektora zato što je on najbolji, nego zbog toga što niko od nas nema dovoljno hrabrosti i volje da svoj život troši u borbi sa halapljivom četvoroglavom alom i njenim skičećim podmlatkom. Mi smo svi veoma zahvalni Nebojši što žrtvuje sebe i pomaže nam da isteramo neman sa našeg univerziteta.

  5. Аугијеве штале. Даве се у сопственом измету. Свака част појединцима, али све је то олош који треба размутити.

  6. Nebojšu Arsenijević za predsednika Srbije ! Sad se vidi da je stvarno pobedio državu, i da mu ne mogu ništa, Treba ga podržati za kandidata za sledeće izbore koji budu na državnom nivou !

  7. Rektor je (ima snimak na sajtu) gostovao na Televiziji Kragujevac, koja mu pravi propagandu na zahtev i uz podršku gradonačelenika Nikolića. Ovo samo potvrdjuje da Nikolić svesno štiti bivšeg rektora, koji je pre godinu dana javno rekao, da sada već bivši premijer ne zna da radi svoj posao. Velika je sramota da bivši rektor , priča kako su snimci montirani kad svi znaju da je to on, i da je jasno da se radi o čoveku koji manipuliše sa svakom situacijom koje se dohvati. Priča o nezavisnim članovima Senata i Saveta i odbrani autonomije je stvarno za neki naučni rad o paralelnim svetovima, jer je zaista neverovatno kako hladnokrvno bivši rektor saopštava da on nema uticaj na njih. Na audio snimcima se čuje, a na fotografijama se i vidi, da je reč o veoma nekulturnom i za vlašću opsesivnom bivšem rektoru, i njegovim saradnicima, koji radi ostvarivanja svojih privatnih interesa rade organizovano kao prava kriminalna grupa !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.