Nećak: Sramna odluka SNS, bez poštovanja za žrtve

* Božović: Otkud mesni odbor SNS u zgradi Spasićevog paviljona na Starom sajmištu, kada se zna da je to mesto stradanja
Obeležja Srpske napredne stranke u nekadašnjem nacističkom logoru na Starom sajmištu i stambenim zgradama

Ostavite komentar


  1. Valjda ce narod da jednom shvati da ovako izgleda vladavina radikala. Da se ne prevari da ih opet izabere kad mu se umesto kao naprednjaci predstave kao novolevosocijalpatriote recimo.

  2. Ne samo SNS, nego kad je bilo koji srbin imao poštovanja za žrtve? Niste li upravo objavili kako premijerka nema pojma da su srbi činili zločine? Zar ta izjava nije izraz krajnjeg nepoštovanja prema žrtvama?

  3. Da su četnici pobedili 1945. evo kako bi živeli. Ne bi ni imali ništa od života ovi naši preci koji su imali sreće da žive u titovoj Jugoslaviji.

  4. Сачувај нас Боже, од оваквих. Да ли су луди, глупи, неваспитани….? Има ли ко нормалан да им каже да се овакве ствари не раде.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.