Nejasno zašto Rusi još ne gase požar

Rusko-srpski humanitarni centar tvrdi da je spreman da pomogne u lokalizaciji vatrene stihije na Staroj planini

Ostavite komentar


  1. Čekaj , pa gde su EU avioni ? Izgleda ako ne bombarduju da nemaju baš neku volju da lete preko naše zemlje ???

    1. Za razliku od Rusa EU nema takozvani Humanitarni centar u Nišu koji bi, između ostalog, trebalo da služi i u svrhu sprečavanja elementarnih nepogoda uključujući požare. Pored toga, Vlada nije tražila pomoć od EU pa je nije ni dobila. U svakom slučaju, dobro je da nam Rusi nisu pomagali i da su se ljudi sami, uz pomoć niske temperature i kiše, izborili protiv vatre. I još ovo, poštedite nas, molim vas, te plitke ironije spram Evrope, podjednako je štetna kao i licemerni odnos Rusa.

  2. Šta se čeka? Čeka se da izgori selo Topli Do, da investitor konačno može da napravi svoju MHE…

  3. Nisu rusi ludi da gase pozare koje podmecu omaci vladajuci piromani. Za razliku od domace javnosti Rusi su uvek dobro obavesteni ko je i sta uradio. A pogotovu ne zele da spasavaju domacu mafiju od krivicnog dela koje je sama izazvala prema sirotim seljacima.
    Da Srbija ima narodnu vlast ona bi mafiji ovaj pozar kroz nos isterala, i naterala je da tu paljevinu ugasi svojim suzama, a ne da na TV gledamo starice kako zapomazu i jasno kazu da im nema spasa, jer su donedavno branili svoju vodu od investitora u mini hidroelektrane, a sad su im i porodicne kuce, obori i stada ugrozeni, a trava na kojoj je pasla stoka je sprzena da ni dogodine nemaju gde da hrane stoku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.