Nekoliko ulica u Subotici i prigradskim naseljama sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u utorak, 26. aprila, neće biti struje u pojedinim ulicama u Subotici, Donjem i Gornjem Tavankutu.

U Subotici struje neće biti od 8 do 12 časova u Vuka Karadžića između brojeva 4 i 20, u Bose Milićević broj 7 i u Vase Stajića između brojeva 6 i 23.

Od 8.30 do 12 časova neće biti struje u Aleji maršala Tita broj 22 (ulazi 1 i 2).

Bez struje će od 9 do 11 časova biti Gundulićeva, Bartola Kašića, Prilepska, Tavankutska, Laze Mamužića, Somborski put, Marije Bursać, Mažuranićeva i Svete Katarine.

Od 9.15 do 13.15 časova neće biti struje u naselju Ker između Skerlićeve i Jaše Ignjatovića sa okolinom, Ivana Antunovića sa okolinom, Palmotićevoj i Ruđera Boškovića sa okolinom, Cankarevoj, Skenderbegovoj, Gundulićevoj sa okolinom, Kolubarskoj, Marka Oreškovića od Ivana Antunovića do Dragojle Jarnević, Unskoj, Brodskoj, Filipa Višnića, Đule Valija, delu Kalora Milodanovića, delu Dragojle Jarnević, Ivana Kukuljevića, Kladovskoj, Ogulinskoj, Kostolačkoj, Takovskoj, Vladimira Đanića (Velebitska) i na Somborskom putu u poslovnom centru u okolini stadiona FK “Bačka” (Savić hala, Trošarina).

U Gornjem Tavankutu neće biti struje od 9 do 10 časova u delu prema groblju i Sajcu u okolini. Od 11 do 13 časova struje neće biti u Matka Vukovića između brojeva 58 i 159, u 27. novoj broj 1 i u Marinkić kraju između brojeva 671 i 677. Bez struje će od 13 do 14 časova biti Matka Vukovića između brojeva 58 i 107, i 27. nova broj 1.

U Gornjem Tavankutu neće biti struje od 11 do 12 časova u Vuković kraju između brojeva 1.375 i 1.401, i u Madaraš kraju broj 1.311 u okolini.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari