Nekoliko ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 27. aprila, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu.

U Subotici neće biti struje od 8 do 13 časova u Trebinjskoj ulici od broja 22 do 36 i od broja 21 do 43, kao i u Jakšićevoj ulici od broja 20 do 22 i od broja 23 do 27.

Od 8.10 do 14 časova struje neće biti u Harambašićevoj od broja 1 do 16, Maksima Gorkog broj 40, na Trgu Svete Terezije BB, Trgu žrtava fašizma brojevi 5 i 9, delu Somborskog puta između Jožefa Atile i Preradovićeve, delu Vrdničke, Biskupa Lajče Budanovića do Dinka Zlatarića, delu Somborskog puta između Zagrebačke i Biskupa Lajče Budanovića, i u Zagrebačkoj brojevi 1, 8, 10, 12 i 21.

Bez struje će od 8.50 do 12 časova biti početak Edvina Zdovca, Valjevska, Budvanska, Narodnog fronta, Zlatiborska, Tivatska, Lasla Gala, Mohačka od Somborske pruge do Uskočke, Uskočka sa okolinom, Gornja, Edisonova, Majtenji Mihalja, Vojvođanska sa okolinom, Šabačka u okolini Uskočke, Španskih boraca sa okolinom, Čede Žice, Skojevska, Begejska, Koparska u okolini Uskočke, Višanja sa okolinom, kraj Frana Supila od kućnih brojeva 54 i 117 prema Bajskom putu, deo Bajskog puta u okolini Somborske pruge i Mohačka između Uskočke i Nemirne ravnice.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari