Nekoliko ulica u Subotici u sredu bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 12. jula, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8 do 11 časova u Žarka Vasiljevića, delu Mažuranićeve, Svete Katarine između Mažuranićeve i Branka Radičevića, Staniše Neorčića brojevi 1 i 4, Laze Mamužića, Ištvana Ivanjia, Preradovićevoj, na Somborskom putu u okolini, u Tavankutskoj, delu Gundulićeve između Somborskog puta i Bačke, delu Nikole Kujundžića, delu Trga Kralja Tomislava i delu Šandora Petefija.

Od 8.30 do 12 časova struje neće biti u Aksentija Marodića od broja 39 do 49, a od 12 do 14 časova u Bore Stankovića do Vatroslava Lisinskog, Plitvičkoj broj 1, Arsenija Čarnojevića broj 22 i Tamiškoj u okolini.

U Čantaviru će bez struje od 8.30 do 13.30 časova biti Prvi vinogradi, Drugi vinogradi, Treći vinogradi, Četvrti vinogradi, Peti vinogradi, Šesti vinogradi, Servo Mihalja, Prva, Ive Lole Ribara, Petra Drapšina, Školska, Partizanska, 2. nova i Svetozara Markovića, a od 9 do 10 časova Čaki Lajoša, Srbobranska, 11. oktobra broj 1 i 9. nova u okolini Srbobranske.

Od 9.30 do 11.30 časova neće biti struje u Bajmočkoj, Vajdašag, Oroveca Ferenca, Avalskoj, Trgu vetrenjače, delu Željezničke, delu Eđčega, Doža I, II, III, IV, V, VI i u Vojvođanskoj.

U Hajdukovu struje neće biti od 9.05 do 12 časova u Borisa Kidriča od broja 30 do 34.

U Staroj Moravici će bez struje od 11 do 12 časova biti Žaki Jožefa, Jakišerska i Kebanja.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari