Nenad Golijanin: Čovek koji je pokazao stav

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Radenkovic,
    a gde vam je vase misljenje ili komentar ? Sta nam trebaju njegovi biografski podatci ?
    Po mom misljenju napravio je veliku gresku. Kao da "se deca ne bi bavila sportom da je on rekao NE.

  2. Ako je ostao neopredeljen, onda ne znamo o čemu je razmišljao.
    Zar ne bi bilo mnogo ljudskije da je još pre glasanja saopštio da je uslov Srbije da bude za prijem Kosova da se ovi obavežu da prvu utakmicu odigraju baš s nama u Prištini.

  3. Izvinjavam se, ali da li je ovo neki sajt "prirodne aljbanije" na srpskom ili sta? Na prosecnom albanskom sajtu nema ovoliko pro-albanskih clanaka kao ovde. Rama ubermensch ovo, Rama ubermensch ono, francuska ambasadorka i njeno tumacenje "istorije", sada se uzdize u nebesa i proglasava za moralnu gromadu nekakav cinovnik drzavne sportske organizacije (ne privatne i ne njegove) koji je u zamenu za ko zna sta glasao PROTIV stava drzave ciji je cinovnik i iz cijeg budzeta dobija platu i glasao ZA davanje legimiteta jednoj albanskoj nacionalistickoj tvorevini i njenom promovisanju kroz sport?

  4. A koji to stav je pokazao? da za kovertu u dzepu moze da glasa za bilo sta, makar to bilo i protiv stava drzave od koje dobija platu? Suplje price i demagogija o sportu i "pravu dece da se takmice" neka se preskoce, ovo a clanstvima je politika i to vrlo prizemna.

  5. Nije mi jasna formulacija da glas protiv ništa ne menja. Naprotiv, pokazuje da se tvorevina stvorena bombama i silom ne može baš sa osmehom prihvatati. Ili za nekog možda i može, ako su "argumenti" jaki. Bivša legenda srpske košarke je trampio uzdržanost za funkciju u Sakramentu, a za šta je ovaj nesrećnik menjao soj "doprinos razvoju šiptarske odbojke"????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.