Nenad Mitrović (DS) o incidentu u Vrtiću "Pčelica" u Vladičinom Hanu: Smenio bih svakog direktora i zbog najmanjeg propusta 1Nenad Mitrović, Narodni poslanik DS iz Vladičinog Hana. Foto:Lična arhiva

Narodni poslanik DS u Skupštini Srbije iz Vladičinog Hana Nenad Mitrović posle još jednog incidenta u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ u ovom gradu kaže za Danas da je reč u konkretnom slučaju „o posrnuću sistema u kome je izgubljen svaki osećaj za odgovornost prema svemu pa i prema odnosu prema deci“.

„Siguran sam da bi da sam ja na mestu predsednika Opštine Vladičin Han u konkretnom slučaju došlo pred moju kuću dve hiljade građana da u aktuelnoj situaciji nisam smenio direktoricu ove predškolske ustanove“, ocenjuje Mitrović, koji je i sam kao član Demokratske strake (DS) obavljao funkciju predsednika opštine.

Po njegovom mišljenju građani moraju da se zapitaju za mnogo stvari koje u Srbiji „pod rukovodstvom Aleksandra Vučića ne funkcionišu i polako se urušavaju na štetu građana“.

„Tražim ostavku predsednika opštine i lokalnog parlamenta koji je imenovao direktoricu predškolske ustanove „Pčelica“ u kojoj smo imali jedan fatalni ishod, a sada novi incident na sreću sa lakšim povredama četvorogodišnjeg dečaka“, zaključuje Mitrović za Danas.

U poslednjem incidentu, koji istražuje policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu u vrtiću „Pčelica“ jedan dečak je tokom boravka zadobio lakše telesne povrede.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari