Nestalo 500 dece od početka godine

Ostavite komentar


  1. Nestalo 500 dece od početka godine?
    Da li su pronadjena ta deca? Molim Vas, ne sirite paniku, ta deca su i pronadjena. Za ovakve vesti u normalnim drzavama se ide na robiju. Ako ova deca nisu pronadjena onda je to za uvodjenje vanrednog stanja. Vi jednostavno ne znate o cemu pisete.

    1. Upravo to, neverovatno je da se informacije koje su apsolutno neprecizne, dvosmislene, uznemiravajuće,….javno publikuju?????

  2. U članku nedostaje objašnjenje šta znači „nestanak“ 500 dece godišnje, pošto se navodi da se otmice dešavaju 1-2 puta godišnje. Koliko od te dece biva pronađeno, koliko dugo se vode jao nestala i šta sve obuhvata ta kategorija. Mislim da su to podaci od značaja za sve roditelje u da bi trebalo podrobnije opisati i objasniti taj broj 500.

  3. Upravo se danas dogodi novi pokušaj otmice ispred škole „Đorđe Krstić“ u Žarkovu. Slučaj je prijavljen policiji i čula sam da je policija ispred škole. Devojčica je sedmi razred

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.