Netačna informacija da je operativni program u KC Niš otkazan

Ostavite komentar


  1. Ovo ko da je pisala centrala SNS-a a ne KC Nis. Fakt da su odmah skocili sa ovim saopstenjem govori da je clanak Danas bio istinit.

  2. Laže direktor, inače sveži mladoženja… Oženio koleginicu…. Nego, jutros smo došli iz Aleksinca, imala je ćerka zakazano za krajnike, sestra kaže Vi dođite posle 14 časova, svi lekari su na paradi u centru… Bilo je sestara, lekara nije bilo!

  3. Celodnevni operativni program možda nije otkazan ali je zaustavljen pre,za vreme i nešto posle parade.

    1. Je li ovo saopštenje SNSa ili kliničkog centra,a možda je to jedno te isto jer ne možeš ni raditi a kamoli rukovoditi ako nisi član.

  4. Odgovorno tvrdim da je uprava K.C.Niš poslala obaveštenje direktorima organizacionih jedinica hirurgije da se zbog održavanja vojne parade redukuje broj hirurških intervencija i da se obavljaju samo hitne intervencije. Drugim rečima, radiće se samo urgentna stanja, planirane operacije ne. Redovni operativni program je 10.05.2019.god., bio otkazan!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.