Nezavisni članovi Saveta mesne zajednice Liman: Crkvi nije mesto na jednoj od poslednjih zelenih površina u ovom delu grada

Ostavite komentar


  1. Nije nam potrebna jos jedna crkva, a muzej Balasevicu (ako nekom treba) isto nema sta da trazi na toj lokaciji…neka ga naprave na adresi koju spominje u svojim pesmama.. licno mislim da mu je jedan lep spomenik sasvim dovoljan. Trebaju nam vrtici i lepe zelene povrsine.

  2. Eto, pa neka sada, iz jučerašnjega teksta u N1-borci za autonomiju Vojvodine, kažu da „Srbija nerazumeš Vojvodinu“?! A sada Vojvodina, na Limanu, zapravo NERAZUME SRBIJU!!! Šta smeta, limancima, PRAVOSLAVNA CRPCKA CRKVA? Da li Vojvođanskim limanci rezumeju Srpsku crkvu? Kako onda(k) očekuju da „Srbija razume Vojvodinu“? Kakav, more, park! Pored i oko svake crkve je ZELENILO, a nije asfalt i beton. S’ toga je PARK SAMO IZGOVOR!

  3. @O57

    Hoćete da se na tuđem širite pa onda kad naletite na tvrdo kukate kako vas niko ne razume. Nije ni čudo što vas niko u regionu „ne razume“ kad ste bezobrazni i bahati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.