Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije: “Reprezentativni” sindikati se uključili u predizbornu kampanju naprednjaka i socijalista

Ostavite komentar


  1. Zaista treba izaći iz svih sindikata koji su ovo potpisali. Korumpirani su i to znamo.

  2. Кокот је пројекат ове власти.
    Створен да и оно мало синдиката уништи.Професионални синдикалац па он и не ради у школи

  3. Od 2000 god. u skole se zaposljava stranacki kadar,predstavnici sindikata su direktorovi ljudi,poslusni do bola.Nastavi kadar su klimoglavcu,bezkicmenjaci,bez trunke dostojanstva.Tacno je da uvek sklapaju pakt sa davolom.

  4. Prljava igra nazovi sindikatu u svrhu predizborne huljine kampanje. To je i ocekivano.

  5. Све је тачно што је овде речено, нисам члан ниједног синдиката нити странке нити ћу икада да будем, али ови што су прихватили све оно што нису тражили су продане душе, нема разлике између политике и синдиката!

  6. Šta će nam sindikat? Nisam ni u jednom jer neću da mesečno ostavljam novac nekim džabalebarošima od već niskih i nedovoljnih primanja. Svi prosvetari treba da stupe u štrajk i to momentalno!

  7. Valjda je sada jasno da su se predstavnici sindikata prodali. Ne znam za koliko ovoga puta-za stan, kuću na Zlatoboru…

  8. Sta cekate vise?Sad trebate svi do jednog da se isclanite iz tih sindikata.Ovo je totalna degradacija skolovanih ljudi.

  9. Dokle god sindikalne vođe budu finansirane od strane ministarstva, a ne od članarine, logično je da će zastupati interese vlasti a ne članova sindikata!

  10. Otkud pravo sindikatu koji nije reprezentativan da se oglašava i poziva na bojkot? Sram vas bilo! Pa da prosvetari hoće vaše ideje, imali biste divoljno članova bar za reprezentativnost! Stidite se!

  11. Više mi nije žao nastavnika. Inertni su i lijeni kada dozvole da se njima manipuliše. Često se žale na osionost roditelja. Znači nisu dovoljno obrazovani. Pravi nastavnik uvek može da ukaže roditelju gde nije u pravu.

  12. A gde je tu pomocne osoblje kao da neradimo u prosvetnoj ustanivi a svi imamo cetvrti stepen

  13. Prosvetni radnici..neka ne pomišljaju na bilo koje kompromise sa Vladom…!
    Zar nije jasno da su to uvek p r e v a r e !

  14. Kakav je dogovor i kompromis postignut između sindikata i Vlade kada su nadoknadu od 10% za koordinatore esDnevnika sindikati zaboravili i izostavili za taj „rudarski“ posao bez kojih ni esDnevnik ni škola ne mogu da funkcionišu.

  15. Sram vas bilo ministre prosvete,gde spada visoko obrazovanje pa nema povecanja.Sramota za celu drzavu.

  16. Dajte ostavke na članstvo u sindikatima. Njih obezbeđujete. Ne treba da nas predstavljaju.

  17. Sindikati pa još reprezentativni, savršena su sramota. Novac je bitan, a ne čast i obraz.

  18. Nemaš ti blage veze šta znači biti prosvetni radnik. Bolje ne komentariši kad nemaš predstavu šta znači odraditi makar jedan nastavni dan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.