Direktorka biblioteke: Nije bilo pritisaka da se skine izložba karikatura

Ostavite komentar


  1. Ako je bilo političkih pritisaka, onda je to fašizam, a izjava direktorke laž i beda.
    Ako nije bilo pritisaka, onda je to idiotizam i karijerizam
    ove promašene direktorke!

  2. Нити је она промашена, нити је било притисака, већ је било само оних који су вечито против свега и све им смета, а при том су тешки нерадници, и за сваки њихов неуспех крива им је директорка која им увек гледа кроз прсте, а они њен труд и рад, и залагање да остану у колективу ни мало не цене.

    1. Poštovana Jasmina… zapravo Blagoje, pardon, od ovakvih priča je svima muka, čak i vašim najglupljim članovima. Te gluposti da su svi osim vas neradnici su pale u vodu još 2014. godine, kad se na svim poljima pokazalo kolika pljačka države je u toku. A ovo gušenje slobode izražavanja je samo dodatak. Ne pokušavajte da napravite budale od nas. Nema većih neradnika, lezilebovića, lopova i rušitelja od članova te vaše organizacije, gospođo Jasmina. Tačnije gospodine Blagokje. Ne znam šta mi je.

    2. Kako Vas nije sramota da radnike nazivate tako. Vi radite u toj biblioteci pa znate ko je ko?! Uzmite svoj sendvic i vratite tastaturu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.