Nije lov na veštice, već pozivanje na odgovornost: Pravnica Sanja Radivojević o slučajevima akušerskog nasilja

Ostavite komentar


  1. Niko ne „pravi lov na veštice“,
    Postoje potvrđena IMENA I PREZIMENA lekara i babica koji maltretiraju žene i uzimaju mito!
    Niko ne očekuje da svi lekari ispaštaju niti da budu sancionisani!
    Pre svega treba ukinuti paralelnu privatnu i državnu praksu pa neka lekari biraju gde će da rade.

  2. Dana Grujičić, nekad dobar neurohirurg, sada loš onkolog i ministarka, voljom Rusa koji su je ugurali na te položaje i Vučića koji vodi sve, pa i zdravstvo.

Ostavite komentar


Društvo

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92 8

REM prikriva kršenje zakona provladinih propagandista: Skoro pet meseci regulator ne objavljuje izborni monitoring Pinka, Hepija, Prve i B92

Uveliko se približavaju novi lokalni izbori, u Beogradu i ponovljeni, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM), zaduženo da prati da li televizije, one na nacionalnim frekvencijama ali i kablu, daju jednak prostor različitim kandidatima i listama u predizbornoj kampanji, još nije objavilo ceo izveštaj monitoringa iz decembra 2023. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.