Medicinska sestra u kragujevačkom Respiratornom centru: Kad su najteže situacije samo se čvrsto zagrlimo

Ostavite komentar


  1. Svaka čast doktorima,medicinskim tehničarima,osoblju respiratornog centra,divim se vašem strpljenju,ljubaznošću,istrajnošću. Sve vam najbolje želim.

  2. Ja sam iz Kragujevca i jaaaakooo dobro znam kako vi radite u COVID-u. Prosto ne znam da li da pohvalim kada dodjes kod doktora koga ne zanima da te cuje koje sintome imas, ili kako se derete na pacijente koji skinu masku na min da popiju lek, a vi se setkate sa maskama na bradi, mrzi vas da se spustite nego prozivate pacijente sa sprata kao krave da cuvate, a 2 najneverovatnije stvari koje su se meni desile kada sam pitala za koliko ce biti rezultati gotovi gde sam odgovor od medicinske sestre dobila “ Ako imate SRECE da ste POZITIVNI za 15,20 minuta, ako niste 45,50 minuta “ , i druga stvar nesposobnost medicinske sestre da izvadi krv, a i ocigledno obrazovanje, jer kada joj ispadne otvorena igla i ampula na pod trebala bi da zna da to nije vise sterilno i kada joj to kazete, ona kaze ma neeema problema

  3. Jaka osoba iz jedne jake porodice sve najlepse joj zelim ponos oca majke svih nas kragujevcana hvala joj za sve

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.