Niški hotel otkazao gostoprimstvo debati sa Oljom Bećković i Ivanom Ivanovićem

Ostavite komentar


  1. Ne treba Institut da se izvinjava građanima zbog otkazane debate, već treba da se izvinjava građanima zbog nedostatka adekvatne reakcije Evrope na ovakve očekivane i jako učestale poteze duboko autokratske vlasti u Srbiji.

  2. Ne znam samo o cemu bi Ivanovic imao da debatuje,Pa on je komedijas.Za Olju u redu.

  3. Isto se dešava i u Kruševcu. Govorim iz ličnog iskustva. Organizaciji, čija sam članica otkazan je već dogovoren termin za okrugli sto u Regionalnoj privrednoj komori. Direktorka Kulturnog centra Kruševac je na zahtev da nam, po predviđenoj tarifi za iznajmljivanje, iznajmi salu za događaj koji smo organizovale kazala da su u procesu renovinaranja. Zgrada Grada Kruševca se, inače, odavno „renovira“, „kreči“, „menja joj se nameštaj“, „zauzeta je“ i slično. Ali, uvek nam kažu da slobodno tražimo salu, kad god nam treba.

  4. Nije stvar u tome sto je on blokirao sale za kriticku rec Institutu za evropske poslove… Kada ga pozove ambasador Nemacke vrlo brzo ce ih odblokirati… Stvar je u tome da je on svom narodu zabranio da drugacije misli i da to svoje misljenje javno izrazi, bilo kad i bilo gde… A cela ova epizoda ce valjda pomoci EU da shvati kakvog to diktatora podrzava u srcu Evrope… Ili ih je mozda bas briga za nas…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.