„Niti sam učestvovao u iznošenju ordenja, niti sam u bekstvu“: Slobodan Homen reagovao na optužbe

Ostavite komentar


  1. U celoj prichi mi, obichni smrtnici, ne znamo jedan ili vishe detalja. Zato mozhemo samo da nagadjamo shta se dogadja. Obzirom kakvog nekvaliteta su policija i tuzhilashtvo (sve partijski kadrovi) , verujem da Homen nema veze sa ovom vele kradjom.

  2. @zika…
    Jesi li ti pročitao tekst? Kradja je bila pre 15.gidina, SNS je na vlasti 12
    godina, otkud to da sada sumnjiče
    Homena?… Koliko vremena treba da
    protekne da ti i tebi slični shvate da
    je ovo sve prevara, i da je u državi
    samo laž, laž i samo laž… e da bi se
    pažnja skrenula sa lopovluka i pretnji građanima pred nove lok. izbore.
    Koliko još treba da se prosvetlite, sto
    godina?

  3. Ko voli da krade,pali ubija ko je pedofil ,ubica kasapin
    To se nikog ne tiče mi predaja Kosmeta ali evo pre 15 godina nešto ukradeno danas se javlja javnosti Zašto .

  4. Drski lopovi da ne verujes. Da bar sacuvase znacke sa radnih skcija i izgrsdnje pruge. Brcko. Banovici. Eh…

  5. Tolikoje besmisleno da ne mogu da verujem.Kojoj budali je to palo na pamet

  6. Ove je sve izrezirao Oskar. Od kradje sarenih limova potpuno bezvrednih i za otkup na otpadima, koj otkupljuju metal. Evo ja osnovano sumnjam da je ovo pokrao Oskar, jel takvim budalastinama moze samo on da se bavi.

  7. koji olos i jedni i drugi i treci tonu ordenja vrednog ukradu i to se otkrije nakon 15 godina. vi gospodo ne zasluzujete da cuvate dve ovce a ne drzavu. da cuvate dve ovce jednu bi izgubili kreteni. jadni ste vi lopurede. sluzbe predsednika kostunice, tadiuca i vucica ne otkriju da im fali 43ooo ordene. e sramote i bruke. vi da sacuvate drzavu. dobro da je i ovo ostalo od nje sa takvim nesposobnjakovicima.

  8. Idiotske ideje mogu da poteknu samo iz glave nekog velikog idiota…
    Lepo kaže čovek – treba nešto da se sakrije SADA, zato ova ujdurma i laži.

  9. Preneta iz bivšeg SIV-a u predsednistvo. Šta tu nije jasno. Odakle su nestala.

  10. Пошто у „данасу“ пише онда је то само то ИСТИНА …

  11. Homen je 2008. godine oteo zemljište stanarima zgrade u V. Stepe 251 na Voždovcu, koji su platili raseljavanje i prodao ga Superveru za dva miliona evra, pritom je gradjevinska firma Dikem izolazija u vlasništvu Homenovog oca gradila taj objekat kako bi sve pare ostale u kući. To je ta poštenjačina Slobodan Homen i njegov saučesnik Nenad Komatina.

Ostavite komentar


Društvo

"Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost": Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta? 10

„Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost“: Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta?

„U cilju očuvanja identitetske socijalizacije, smatram da se mora povesti računa o udžbenicima od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole, iz oblasti srpskog jezika, istorije i geografije, a na mlađem uzrastu iz poznavanja prirode i društva“, poručio je premijer Miloš Vučević, prilikom predstavljanja svog ekspozea u Skupštini Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.