Gradske vlasti u Vranju i opštini Surdulica za današnji doček Nove godine organizuju muzičke programe na trgovima, uz kuvano vino i rakiju. Posebno raskošno biće u Surdulici gde je najavljen dolazak Tonija Montana, Kursadžija i Zvezda Grand produkcije.


– Ceo projekat dočeka Nove godine finansira se iz gradskog budžeta i od donacija kompanija iz naše opštine, pa očekujemo da ćemo od ukupnih troškova od nekoliko miliona dinara, bar dve trećine vratiti od zarade od klizališta i pansionske potrošnje – kaže direktor Kulturnog centra Surdulice Laza Ivanović, ukazujući na činjenicu da je u organizaciji proslave i rada klizališta zaposleno desetak lica.

Doček u Vranju obeležiće, prema najavama, Vranjanac Predrag Pepi Mitić, takmičar u projektu Zvezde Granda, deci će biti deljeni slatkiši, a odraslima kuvano vino i rakija. Prema najavi organizatora, iz bezbednosnih razloga ovoga puta izostaće vatromet, a biće pojačane mere obezbeđenja kako bi se sprečila upotreba petardi i drugih pirotehničkih sredstava. Od sedam opština Pčinjskog okruga, samo u Vranju i Surdulici biće organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru na gradskim trgovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari