„Hit tvit“ je plagijat – prvostepena presuda u korist Olje Bećković

Ostavite komentar


  1. Nadajmo se da ce presuda biti potvrdjena I od viseg suda . Steta sto „utisak nedelje“ ne mogu da gledaju svi u Srbiji .

  2. Najiskrenije cestitke ex koleginice Olja. Nadajmo se i da ce drugostepena presuda to potvrditi.

  3. Najiskrenije cestitke ex koleginice Olja. Nadajmo se i da ce drugostepena presuda to potvrditi. Jos jednom, najiskrenije cestitke!

  4. Prestao sam gledate i jedne i druge…jedni desno, drugi levo – nametanje smeća i mišljenja..

  5. Jel to onaj Viši sud koji donosi sve presude u korist Đilasa? Njegov omiljeni privatni sud? Onaj iz koga redovno “ cure“ informacije pre nego su napisane i dostavljene strankama? Onaj čiji predsednik…Znate i sami, pa vi ste intimusi…Taj sud? E, onda je sve jasnije!

  6. Zašto „Bravo Olja“ treba reći „Bravo Viši sud“ kad je imao hrabrosti da po principu „Šut s rogatim“ u zemlji Srbiji donese takvu odluku. Videćemo uskoro šta biva dalje, opet u zemlji Srbiji

  7. Nema od toga ništa. Pa u Nišu, na jednoj TV, godinama ide potpuno ista emisija, Ama potpuno. Ali Olja je nije tužila. Pitanje, zašto? Nema tu para. Inače kako narodna kaže: ko traži veće…

  8. Očigledno je i iz avaksa, to ni srpskom pravosudju nije moglo da promakne. Podrška Olji, Utisak = Olja na bilo kojoj televiziji.

  9. Ako se presuda potvrdi,onda odstetni zahtev 10.000.000 e po emitovanoj emisiji(pa mozda dobije 1.000.000 po emisiji)Bog da je vidi.Puno srece u daljoj borbi.

  10. Pa „Pink“ je (pored ostalih epiteta, koje ne bih pominjao) plagijatorska televizija. Kopirali su kviz „TV Slagalica“ sa RTS-a, zatim dečiju emisiju u vidu igrice „Hugo“ (što je bila franšiza neke strane televizije), koju je emitovala BK televizija i napravili istu stvar pod nazivom „Tajni agent Izi“. Ne treba ukinuti „Hit tvit“, već treba ukinuti televiziju „Pink“.

  11. Otimaju od drugih kad nisu sposobni da naprave svoje. Neko će jednom da pokrene pitanje svaralačkog rada i dela tog mitrovića i Pinka . Mislim da će to tada biti presudjeno kao kulturni genocid nad ovim narodom.

  12. Autorsko delo se ne registruje, već uživa zastitu samim nastankom. Takodje, ne postoji autorska agencija vec Zavod za intelektualnu svojinu…

  13. Drago mi je da vidim da u sudu ima profesionalnosti bez slepog politickog interesa,lepo iznenadjenje.

  14. Ako pogledamo dnevnike oni su neverovatno slicni ,hoce li na primer RTS da tuzi zbog toga sve kasnije TV stanice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.