Nova S: Premijerka da ne dezinformiše javnost o stavovima naše televizije

Ostavite komentar


  1. Dare i Mare su jedinstveni, iskreni uvek u opoziciji, najpošteniji i najbolji autori na Novoj S, mnogo smetaju Vučiću, niko ih ne štiti, nepodmitljivi, zato ih toliko i napadaju.

    1. Jel za to teraju humor na silovanim maloletnicama,ako to podrzavas onda si ti degenerik i treba ti konzilijum. Ovi tvoji humoristi lupaju gluposti ako njihove gluposti racunas u humoreske ,preispitaj se malo. To sto smetaju Vucicu ,HA HA HA nijedan pametan covek neobraca paznju na njihove glupisti,nije za predsednika nego uopste kao i za silovane maloletnice.

      1. Dragane mislim da ti lupaš gluposti i da si za to plaćen . Dare nikada nikakvo nasilje nije podržavao a onaj ko tvrdi suprotno jako je pokvaren i radi to iz koristoljublja ili gluposti

  2. Pitati Brnabićku i ,,neobaveštenog“ Vučića, zašto žrtve nemaju poverenja u njihove institucije. Čak toliko da se i ne odupiru nasilnicima. Možda je ona preblaga presuda Jutki nekima malo vratila nadu.

  3. Rečenica nije nespretno formulisan, nego se mora pogledati par minuta pre i posle sporne rečenice da bi se videlo šta je čovek hteo da kaže. Kako su ih brzo napali na mrežama još brže su svi povukli svoje, da tako kažem kritike, ali bolje je reći uvrede. Praktično svi su obrisali svoje napade na Darka i Marka nakon što su gledaoci ove emisije stali u njihovu odbranu. Time je sve rečeno. A premijerka radi jednu jako opasnu stvar – targetira ova dva čoveka praktično im stavljajući metu na čelu. Ona je ta koja treba da se izvini a ne oni ili Nova S.

  4. Postoje novinari koji lazu i koji ne lazu, koji manipulisu i koji barataju suvim cinjenicama , koji ismejavaju ostale ljude a tako isto i politicari , a najpametnije do sada sto je izrekla gospodja Zorana Mihajlovic a to je da i Srbija kao i mnogi u svetu treba da ima spisak , nije rekla spisak ali na to se svodi, a da Registar nasilnika a ja ne bih smao uvela u taj registar samo pojedinacne nasilnike i ne samo iz ove oblasti koja Nova S spominje, nasilnika seksualne prirode, vec svih vrsta nasilnih lica tu spadaju i mnogi politicari, novinari, ima i lekara , socijalni radnici, komentatori ,kao i svi ostali, a zasto da se ne pomenu i neke nasilne novine , kao da njih nema pa cak i televizije i institucije sa svojim zaposlenima kao sto su neke novinske kuce , ima i njih , odlicno gospodjo Mihajlovic iako nisam vas fan zbog menjanja stranaka i prvobitne stranke iz koje ste potekli ali zaista je ovo pametno, mislim da ovakve stvari donose poene na izborima. Dosta je vise Srbiji i narodu u Srbiji nasilnika sto onih spolja to i onih iznutra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.