Nova stranka: Odakle Vučiću 900.000 evra za respiratore koje poklanja Italiji

Ostavite komentar


  1. Valjda nije 300.000e respirator, ja sam razumeo da je 30.000e, što bi samo umanjilo iznos, ne i postupak CARA !

    1. Ovaj gest je za svaku pohvalu. Ako mozemo zasto da ne pomognemo drugim zemljama koji su u mnogo teskoj situaciji. „Pomozi drugima, da bi i ti dobio pomoc kada ti je potrebna.“

  2. Minhauzen laže. Respiratori koštaju od 10.000 do 30.000€ , sve zavisi koliko hitno su ti potrebni i od koga kupuješ. Ovo je 100% proverena informacija

  3. To sto smo donirali nije placeno ni iz cijeg dzepa vec od novca drzave Srbije. Imamo dovoljno svega i ne vidim razlog zasto ne bi pomogli bilo kome kome je pomoc preko potrebna. Svaka cast za ovakav gest!

    1. Lepo je poklanjati, ali prvo treba da ima zaštitnih sredstava za obican narod- jer jedna maska košta 120 dinara, a potrebno je dnevno bar 5-6 po osobi pa na mjesečnom nivou ispada da je to 20000 dinara- zašto se ne dele zaštitne maske običnim gradjanina nego se naplaćuje ovoliko, marže su ostale iste- samo monopolisti koji isporučuju maske sada imaju desetostruko veću zaradu pa se mize malo poslati i drugima na račun i zdravlje naših gradjana.

  4. To sto smo donirali nije plaćeno iz bilo čijeg dzepa već od novca države Srbije. Imamo dovoljno svega i ne vidim razlog zašto ne bi pomogli bilo kome je pomoć potrebna.

  5. Malo je pomogla Jovanjica, malo tata Branko solidarno sa Krusikom….nakupi se……

    1. Kada su dileri uhapšeni, nije zaplenjen novac, već marihuana, a donaciji je od Srbije, Italiji, samo što je lično poslato od našeg predsednika, a ne kao što su neki hteli da prikažu, i njegovog dzepa.

  6. Respiratori imaju trzisnu cenu 30.000 evra, a maske 12 dinara. Mada je realno njihova proizvodna cena u Kini 4 puta manja. Ako, neko sada prica da respirator kosta 300.000 evra to znaci da se sve cene uvezene medicinske opreme u vanrednom stanju naduvaju 10 puta. To neko od nadleznih revizorskih institucija ipak treba da provere, ako vise ima neka nezavisna instirucija od Vucica i njegovih sivih kardinala. Jer suvise smo mi mi siromasni da bi progutali tako veliko naduvanje cena i do 10 puta vise od realne.

  7. Zamena teza, nije on to dao, već je to humanitarna pomoć koju šalje Srbija Italiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.