U taboru Crvene zvezde vlada izuzetno dobra atmosfera. Prvi dani pripremnog perioda u Ivanjici prolaze kvalitetno, a rad na terenu svakodnevno obeležava žestok trenažni tempo. Fudbaleri našeg najtrofejnijeg kluba susreli su se sa dosta uzbuđenja, a kako se čini, nimalo im nije lako, jer su treninzi dugi i teški.

Ekipa je dobro prihvatila palicu iskusnog stručnjaka Vladimira Petrovića Pižona, a za sve dokaz je poboljšani takmičarski pristup igri. Uslovi za rad su i više nego dobri, a ono što svakako odaje dobar utisak, jeste činjenica da su se novajlije dobro uklopile u kompletnu priču. Prvu utakmicu u okviru priprema u Ivanjici, crveno-beli su odigrali juče sa ekipom Zlatara iz Nove Varoši, dok ih u narednom periodu očekuju još dva susreta. Prvi se igra 3. jula na Zlatiboru protiv makedonske ekipe Đorče Petrov i 8. jula protiv Borca iz Banjaluke.

Koroman potpisao za Inčon

Sada već bivši vezista Crvene zvezde Ognjen Koroman potpisao je dvogodišnji ugovor sa Inčon junajtedom. Južnokorejski klub zvanično će danas predstaviti novo pojačanje. Inače, Koromana će od sada trenirati nekadašnji selektor SCG Ilija Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari