Policija pregledala 224 škole širom Srbije, dojave o bombama bile lažne

Ostavite komentar


  1. Najverovatnije je zbog ove situacije ministar Vulin juče bio u Moskvi da u saradnji sa ministarstvom unutrašnjih poslova Rusije, sa kojim mi imamo sporazum o saradnji, zajednički reše problem.

  2. I svim osnovnim školama u Prokuplju su stigle dojave. Ne vidim to u tekstu. Zabrinuta majka!

  3. Kome li je to stalo da svi pristanemo da najveći među Srbljima uvede sankcije braći Rusima????!!!!! I da vođi ne padne rejting, uprkos drugačijim predizbornim obećanjima??!!!!!

  4. Ovu situaciju neće rešiti ni BIA, ni MUP, ni tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal! Ovo mogu rešiti samo hakeri „najvišeg nivoa“, a kojih imamo, pošto isti takvi i šalju mail-ove!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.