Novi konkurs Hemofarm fondacije 1Foto: Printscreen

Fondacija Hemofarm raspisala je konkurs za dodelu 10 stipendija studentima osnovnih/integrisanih akademskih studija na fakultetima, koji se finansiraju iz budћeta Srbije.

Hemofarm fondacija stručno i finansijski podržava akademski razvoj mladih u Srbiji, a od svog osnivanja, pre 24 godine, do danas stipendirala je 3.300 studenata širom zemlje, podseća se u saopštenju. Na ovogodišnji konkurs mogu se prijaviti studenti treće i viših godina koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena ne manji od 8,50, a stipendije su namenjene studentima određenih studijskih programa medicinskih i farmaceutskih, tehnoloških i tehničkih fakulteta.

Konkurs će biti otvoren do 21. novembra 2017. godine, a budući stipendisti Hemofarm fondacije u školskoj 2017/2018. godini imaće priliku da budu deo „Mentorskog programa“ i da u kontaktu sa ekspertima kompanije Hemofarm unaprede svoja znanja i veštine neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj. Detaljne informacije o konkursu i naиin prijave dostupni su na veb-sajtu Hemofarm fondacije www.fondacijahemofarm.org.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari