„Novi optimizam“ uručio nagrade profesorki Biljani Stojković i uzbunjivaču iz Krušika

„U zatvoru je pogrešan Aleksandar“

Ostavite komentar


  1. I ja sam bila uzbudjenja citajuci ovaj tekst o pravom coveku Aleksandru Obradovicu i o ljudima koji su dosli da ga pozdrave,obodre,cestitaju mu.I ja sam pustila suzu na Petriciceve reci upucene hrabrom coveku.Smatram zlocinom sto je ovakav covek ,nevin covek osudjen na kucni pritvor.Uzgred:Nadjimo adekvatniju,lepsu rec od ove uzbunjivac{mozda istrazivac}.

  2. Ima nas Aco, nisi sam! Uz tebe smo, vi ste najsvetliji primer koji se pojavio, nada da nije sve izgubljeno u ovoj ludoj zemlji, vera da ima još častnih, poštenih i hrabrih ljudi. Ima nas sve više i više, i ovo će jednom proći. U zemlji u kojoj institucije je rade, jedina snaga je u pojedincu, mi smo te institucije i zato ćemo ih odbraniti i osloboditi. Uz vas smo i ima nas gomila!

  3. Posteno bi bilo kada bi se gazda Vucic dozvao pameti i omoguci ovom mladom coveku da se iskreno istinom i cinjenicama dokaze slobodno i javno pred srpskim narodom i sa argumentima koje ima.Ako se upetlja medjunarodni sud pravde cela vllada na celu sa njim ce biti tesko osramocena i sankcionisana.Nemas mnogo vremena Vucicu!Istina izlazi na videlo.Provaljen si kao i “ Tata i SIN“.

  4. Kome da zahvalim za moje jutrošnje suze sreće i zahvalnosti svima u Valjevu, svima koji podršku neumorno daju našem
    Aleksandru , normalnom, rodiljubivom, hrabrom i nada sve hrabrom , i pametnom ,a ne njihovom Aleksandru čoveku sa dno dana !!!!
    Od jutros u svojoj 74 godini dišem plućima nove snage i lavovske odlučnosti da oteramo zlo iz naše države ,koja je za trenutak poklekla pred zlom koje se ne pamti .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.