Stanje na putevima u Novom PazaruFrozen and broken public transport in winter. Snow and cold weather concept.

Zbog snega koji pada više od 48 sati kolovozi su mokri, a neophodna je upotreba zimske opreme i lanaca, posebno na prilazima planinama.

Kako saopštavaju iz „Novi Pazar“ putevi, svi putevi ka okolnim naseljima i selima su prohodni, dok pojedine ne mogu koristiti vozači teretnih vozila, kao što su putni pravac Preko brdo, do sela Ugao, Tutin- Vuča, sa planine Kopaonik do mesta Jaram.

Takođe Novi Pazar – Odvraćenica, Dojeviće – Mehov krš, Sjenica – Tutin, Sjenica – Javor, Novi Pazar – Aljinovići, Raška – Preko brdo, Sjenica – Granica Crne Gore, Sjenica – Tutin i Jošanička Banja – Rudnica,

Iz autobuske stanice u Novom Pazaru saopštavaju da se od jutros vratilo par autobusa zbog toga što nisu mogli da dođu do pojedinih mesta jer put nije očišćen, pa je prilaz onemogućen, te putnici koji su putovali do obližnjih sela Brđani, Veliko Brdo, Baćice i Melaje nisu uspeli da stignu do željene lokacije.

Kako je rečeno sa autobuske, autobusi će opet u toku dana pokušati da stignu do ovih obližnjih sela ukoliko se ti putni pravci očiste od smetnih nalaza.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari