Novi protest protiv rata u Ukrajini u subotu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne pada mi na pamet da podrzim neonacisticki rezim i njihovog predsednoka (marionetu WEST-a) koji ne apeluje za mir i kraj sukoba, vec trazi oruzje da bi sto vise Ukrajinaca izginulo u sukobu 2 pravoslavna naroda !!!

  2. Trebaju protesti ! Treba da se svrgne nacisticka vlast Ukrajine koja za ciljeve mracne americke unistava svoj narod. Zelenski od pocetka rata nije nijednom trazio pomoc za narod, za medicinsku opremu, lekove, krv i nista sto su humani zahtevi. Trazio je samo oruzje, oruzje i oruzje. Da svet ne bi doznao sta je radila fasisticka vlast, preziveli u Mariopolju treba da nestanu. Da nema ko da sprica sta su tamo radili. Kasno je, ima dovoljno dokaza da svet dozna istinu.

  3. Doći će ljudi. Ko ne razume patnju ljudi,ubijanje dece, zločine.. nije ni pozvan na protest

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.