Novi protest vojske i policije

Ostavite komentar


  1. Vojska i policija strajkuje a mamlazi ministri tupe o patriotizmu sa praznim stomakom, jos organizuju botove sa dva grama mozga i tri zuba u glavi , dovoze ih sa strane i prave kontramiting! Za to vreme opauceni sa daskom, kupuje Migove, tenkove i oklopna vozila… Ih sto nisam Beogradjanin da mi ruka spontano krene na botinu sa brkovima i bradom sranja – ne zvanja ili znanja… Podrska Vojsci i Policiji, ali ne i mamlazima ministrima!

  2. Oni nikako da shvate da traze nemoguce,dobice onoliko koliko je moguce i to iz realnih sredstava,sadasnja vlada nikad nije dala prazna obecanja

  3. Pa ništa neće uraditi ovo je još protest koji je organizovala opozicija. Srbija je sramota za narod i dravu o sramota za sve ono što rade našem narodu i državi.

  4. Где је био тај синдикат кад се уништавала војна имовина и паре трпале у приватне џепове?Сад дижу панику и трже паре!

  5. Ovo je vise politicki skup, opozicija pokusava da na bilo koji nacin destabilizuje drzavu.

  6. Radi se na modernizaciji, stvaraju se bolji uslovi za vojsku i policiju samo ne moze nista preko noci.

  7. Ovim ljudima je licni interes na prvom mestu, njima nije stalo do drzave i bezbednost gradjana.

  8. Jasno je narodu da su i jedna i drugi skup politički, to skrivanje iza sindikata je rezotkriveno, u pitanju je uvodjenje politike u vojsku i policiju.

  9. Vojsaka ne bi trebalo da protestuje, država ima cilj da poboljša materijalni i socijalni status pripadnika vojske i na tome će se raditi, samo svi treba da budu strpljivi.

  10. Sramota je za za nasu vojsku da strajkuje i pravi nered.U nasu vojsku su otisli svi dobrovoljno znajuci za uslove , jer u civilstvu nisu zeleli da rade za minimalac

  11. Лепо су нас удесили ови што су нам водили реформу …..Шутановац и Тадић.

  12. Nasi vojnici su pokazali dostojanstvo i nisu naseli na pokusaj politizovanog sindikata da ih iskoristi u politicke svrhe .

  13. Sada je jasno da ni ovaj pokusaj destabilizacije Srbije nije uspeo. Na sve nacine pokusavaju da sruse Vladu i Vucica , ali im to nikako ne polazi za rukom

  14. Vojnici treba da budu svesni situacije u koju se nalazimo, ipak imaju posao i primanja .

  15. Jasno je narodu da su i jedna i drugi skup politički, to skrivanje iza sindikata je rezotkriveno, u pitanju je uvodjenje politike u vojsku i policiju.

  16. Jos jedan politicki skup, gde opozicija preko istomisljenika u vojsci pokusava da destabilizuje zemlju.

  17. Predhodna vlast je unistila vojsku, verujem da ce sada modernizacijom da se stvore uslovi za bolji rad.

  18. Nesto se cudno desava jer malo ljudi je na protestu ali vec je pocelo da se radi na njihovom poboljsavanju.

  19. Ovaj sindikat je politicka ispostava,drzava brine o standardu pripadnika vojske i policije.

  20. Cilj ovih skupova je političko delovanje stranaka u policiji i vojsci a krajnji destabilizcija Srbije.

  21. Ajde da budemo iskrwni prema sebi. u vojnu I policijsku sluzbu su otisli samo oni koji nisu imali ni znanja ni hrabrosti da se bave necim drugim. Privukla ih je sigurnost plate I beneficije u kombinaciji sa malo realnog rada. OVo se odnosi na rukovodeci kadar-oficire pre svega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.