Novi Sad: Izmena režima gradskog saobraćanja za vikend 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Trase linija 1, 3, 5, 5n i 8 novosadskog JGSP-a biće izmenjene tokom vikenda, zbog radova na zgradi Srpskog narodnog pozorišta.

Linija 1 u smeru sa Limana, kretaće se od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske levo u Jevrejsku ulicu na Bulevar Oslobođenja, preko Bulevar kralja Petra I levo u Kisačku, a dalje će nastavljati redovnom trasom dok će sa Klise saobraćati redovnom trasom kretanja.

Linija 3 u smeru iz Petrovaradina kretaće se od Bulevara Mihajla Pupina levo u Jevrejsku, potom na Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I i dalje redovnom trasom. Na istoj liniji, u smeru sa Detelinare saobraćaju regularnom trasom.

Na liniji 5 u smeru sa Avijatičarskog naselja, autobusi će se u smeru sa Avijatičarskog naselja kretati od raskrsnice Novosadskog sajma i Bulevara oslobođenja, preko Bulevara Oslobođenja, Bulevara kralja Petra I, Kisačke do Temerinske ulice, odakle nastavljaju redovnom putanjom, a u smeru sa Temerinskog puta, autobusi će se kretati normalnom trasom.

Na liniji 5N u smeru sa Železničke stanice, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, autobusi skreću levo na Bulevar kraja Petra I, potom u Kisačku ulicu, zatim u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom, a iz pravca Temerinskog put saobraćaće redovnom putanjom.

Na liniji 8 u smeru sa Limana od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske, JGSP će saobraćati preko Jevrejske, Bulevara Oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, dalje nastavljajući redovnim kretanjem. U smeru sa Novog naselja saobraćaće redovnom trasom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari