Novi udar na Sašu Jankovića

Nakon brojnih prijava korisnika o navodnom "uvredljivom i nasilnom sadržaju" na Jutjub kanalu, ta kompanija blokirala nalog zaštitnika građana, pa ga odblokirala

Ostavite komentar


  1. Oduvek su bili podmukli, lazljivi i osvetoljubivi, nema gadosti na koju nisu bili spremni, a mada su preispoljni neradnici, kradja i otimanje su bile omiljene aktivnosti…

  2. Jankovic nije nikakav zastitnik gradjana vec koristi funkciju za politicku propagandu. Zeli da bude politicar i sada pravi sebi teren..

  3. Nije vlast kriva što je on napravio pakt sa opozicijom i počeo komentarisati sve postupke vlasti.

  4. Izvinjavam se ali ako Jutjub blokira Jankovica kakve to veze ima sa vlastima u Srbiji?Ako ga oni blokiraju znaci da se ponasa bahato i stvarno postavlja uvredljive stvari.Neka se obrati Cadu Hurliju, Stivu Cenu ili Dzavedu Karimu jer po svemu sudeci ne zna da koristi taj medij.

  5. Zastitnik gradjana da stiti gradjane i da se ne bavi samo politikom,gradjani ga ne bi ni prijavili!

  6. Imah i drugih problema kojim treba da se bavi.Uhvatio se ko pijan za plot i ne pusta , skuplja jeftine poene kod nezadovoljnih!

  7. O cemu ovo vi pisete,o kakvom zastitniju,koga je osim svoje sumnjive proslosti ovaj zastitio,ne vredjajte vise inteligenciju narodu,zna se ko je taj vas sticenik!?

  8. Sta vise ovaj Jankovic hoce? On jadan hoce da se kandiduje za predsednika..strasno.

  9. Odakle pravo da se govori o "navodnom" , izvinite , ako je Jutjub presudio da jesu uvredljivi onda se to ne sme revitalizovati.Jos jedan dokaz da je on zastitnik samo odredjenih gradjana ciji ce po svemu sudeci biti kandidat na predsednickim izborima.

  10. Sve vise i vise se bavi politikom, a sve manje svojim poslom, zastitom građana.

  11. Nikolić mi nije srcu drag, ali Janković je stvarno kvazi političar i kvazi sve… Zar Jutjub nije poslednjih dana gasio naloge zbog autorskih prava? Tako mi je objasnilo dete koje ima 13 godina.

  12. Janković je sam obrazložio svoje političko delovanje. Priprema se za Predsedničku kandidaturu. Naravno, ispred razbucane opozicije koju predvode istrošeni političari.

  13. Sasi Jankovicu treba zabraniti pojavljivanje u medijima, covek je bruka i sramora Srbije!

  14. Voleo bi da se Sasa Jankovic kandiduje za predsednika i da shavti da ga niko ne podrzava!

  15. Jankovicu spakuj kofere i brisi, trazi neku drugu zemlju gde su lazovi i prevaranti u prvom planu!

  16. Nit si ti Jankoviću zaštitnik građana nit će bilo ko da te sluša,svima je nama jasno da ćeš biti kandidat na izborima za predsednika raspale opozicije i ostavi više funkciju nekome ko će to pošteno da radi.

  17. Nije on nikakav zaštitnik građana jer čovek ne radi ono što mu je posao,on se svakodnevno bavi politikom i krije se iza svoje pozicije.Sramota da ga je.

  18. Zaštitnika blokiraju?! Šta se to dešava? Koga on štiti onda i na koji način, kada druge od njega štite. Hm.

  19. U Srbiji opozicija prakticno da ni ne postoji tako da je Sasa Jankovic prakticno kandidat ni za sta.

  20. Da li je to isti onaj covek koji se bavi politikom a prima platu za posao koji ni ne obavlja?

  21. Doticni gospodin se odavno bavi politikom a platu prima za posao koji ne obavlja.

  22. Svi znamo cime se ovaj covek bavi i da prima platu a ne radi svoj posao zastitnika gradjana

  23. Mislim da se Jankovic malo zaleteo za ove izbore. Pa ovi njegovi su jedva presli 6%.

  24. Imace Jankovic konkurenciju u Sabicu. I on misli da ga narod voli. Samo neka se kandiduju pa da vidimo na koliko procenata ce da zavrse.

  25. Podrška zaštitniku građana, gospodinu Saši Jankoviću!

  26. Sada su se botovi koji su učestvovali u tim prijavama pronašli pa kritikuju. Hahahaha… Bedni ste bubo, milose, danka, itd. Pišem malim slovom zato što ste obični poltroni režima. Jesu li dobri ti sendviči koje dobijate, a? Tako ste sitni i bedni. Ovi vaši napadi na Sašu Jankovića su tako jadni, a o tome govore ocene vaših polupismenih komentara.

  27. Svima je jasno šta ustari Janković radi umesto da štiti građane on se bavi politikom.

  28. Bas bih voleo da vidim da Jankovic osnuje svoju politicku partiju i da izadje na izbore i da svi vidimo koliko ce glasova osvojiti.

  29. Janković ne radi svoj posao za žastitu građana za koju prima platu od tri hiljade eura već samo pljuje rad premijera i njegove vlade.

  30. Kao i uvek kada je Janković u pitanju, botovi, bolje rečeno njihovi nadređeni uvlakači se jako unervoze, i onda kreće besomučna kampanja protiv ovog čoveka koji samo radi svoj posao. Do sada nisam pronašao ni jedan jedini komentar napisan od strane ovih sendvičara u kome se konkretno navodi nešto što je Janković uradio a da nije posao zaštitnika građana. Ili koji je to posao trebao da uradi kao zaštitnik građana a da nije uradio.

  31. Stvarno nije vlast kriva sto je njemu posao da komentarise vlast, i sto je posle nekoliko godina krisenja zakona odlucio da je jedini nacin da se kandiduje. Vlast dobra i fina a ovaj "zastitnik" samo nesto sere i pametuje protiv njih, samo mu nesto smeta, umesto da uzme lepo svoju platu, i cuti i ne radi nista nista po ceo dan ko vlast, ima ogromnu platu, jos te pare iz Amerike kad stignu, da je pametan ne bi se bavio sad tu nekim glupostima koje radi vlast.

  32. Da se zaštitnik građana bavi poslom za koji je plaćen, a ne građenjem svoje političke karijere narod ga ne bi prijavljivao.

  33. Običan narod je uvideo ko je naš zaštitnik građana, ako želi da se bavi politikom neka da ostavku na ovu odgovornu funkciju, ili neka već jednom počne da se bavi svojim poslom.

  34. Ovakvu koncentraciju botova na jednom mestu ne viđu odavno. Svaka čast na vrednoći i ljutom profesionalizmu, lišenom emocija i zdravorazumskog razmišljanja. Treba čovek da ima petlju i želudac da se bavi poslom kojim se vi bavite.

  35. Očigledna je namera Saše Jankovića da bude kandidat propale opozicije na predseničkim izborima. Treba čovek da osnuje svoju partiju pa da se bavi politikom, ne da glumi zaštitnika građana.

  36. Ama važno je da smo mi osvojili medalju na Olimpijadi, kad se naši zlatni momci vrate, njih će Vučić za ruku pa kod čika Tome, da im teta Dragica da bonu, jer su bili dobri i vredni…
    Nijedan sportista neće da im zameri što maltretiraju Ombudsmana, jer to nije njihov posao, njihov posao je da svojim uspehom pored ostalog malo podupru Vučića da što duže uživamo pod njegovom vlašću, kao što su nekad Miloševića…

  37. Saša Janković traži pomoć ambasade SAD da mu pomognu kako izvesti što bolji napada na premijera Srbije, a pri tome se od silne političke borbe, ogradio time što radi za interes građana i štiti njihove interese, pa ako štiti interese što ne radi svoj posao, već se bavi politikom. Trebalo bi zaista smeniti Sašu Jankovića.

  38. Jankovic nije nikakav zastitnik gradjana on je smao koristi kako bi ostavrio licne interese i interese svojih prijatelja. Ne zaboravimo 01.04.1993.

  39. Sale kandiduj se, da konačno počistimo ovo sns gnojivo… Botovi, biće veselo posle pada, upamptite to…

  40. Ne mogu da podnesem da vise slusam,gledam i citam o Sasi Jankovic.Ocigledno da iza svoje funkcije zastitnika gradjana koju uzgred receno i ne obavlja kako treba stoji on kao jedan propali politicar koji zeli da na svakom koraku pljuje po Vucicu,kada je vec tako smeo zasto ne izadje na izbore pa se licno uveri koliki bi procenat glasova imao.Mislim da bi to bio njegov najveci fijasko.

  41. On je valjda jedan jedini (uz nekoliko na slicnim funkcijama & nekoliko novinara kao Jaksic i Korax koji cuvaju "plamen" razuma i etike spasa od ambisa svima, pa i ovim nerazumnih i nedokumentovanih stavova protiv njega-u stvari protiv "institucije" koja nam je svima tako neophodna u raskolu bilo kakve "opozicije" ili dijaloske kulture u Parlamentu

  42. Mislim da Jankovic treba da se kandiduje za predsednika drzave. Sigurno, ali sigurno, ce osvojiti celih 0,000001 procenata.

  43. Vucicevi placenici – sendvicari, svojski se trude da ocrne Sasu Jankovica, a upravo rade suprotno.

  44. Jao strasno, prljava vlast a ti si samo njen izdanak. oni su te i postavili da vrsljas na izmisljenom mestu zastitnika gradjana.
    ko mu bre preti i ciju on pravdu deli, bas njega briga za savamalu!
    jadnicak, mora da se strasno napatio.
    upravo oni koji trube o govoru mrznje, tom krilaticom se najbolje sluze a to je upravo ovaj ombuzdovan.

  45. Kako je lepo raditi državni posao i uzimati od naroda mesečno 4ooo evra a onda pljuvati po tom narodu, kako nema stida i srama pa da popteno ode u stranku ili osnuje svoju pa onda da pridje narodu a ne da se krije iza funkcije

  46. Dokle vise izmisljanja i praznih prica, Jankovic puca na politicku karijeru, a ovu situaciju koristi kao reklamu.

  47. Sasa Jankovic postaje ““zvezda““ jer je sam tako trazio , mesajuci se ono sto ne razume i probvocirajuci vlast svojim bezvrednim komentarima.

  48. Sta je zastitinik gradjana pitam se ? Covek koji stiti prava radnika obicnog naroda od drzave ili covek koji je sve resurse drave stavio u sluzbi licne promocije kao velikog politicara koji iskljucivo pljuje vlast.

  49. Nisi ti nikakav zastitnik gradjana ti ides protiv nas i nase volje,trebalo bi da te smene

  50. Da si posten i da pametne stvari radis ne bi te sankcionisali.Ti radis sve samo da nama gradjanima ne bude bolje

  51. Šta god ko mislio o Vučiću, ova ideja da se Janković pominje kako kandidat za predsednika Srbije pokazuje da je Vučić pametniji i od Jankovića i od ovih koji ga predlažu. Mesecima ranije na sve što Janković preduzima SNS tvrdi da on to ne čini radi zakonitosti i poštovanja prava, već zato što ima političke ambicije i da svojim akcijama radi na sopstvenoj političkoj promociji. Sad ove nebuloze o Jankovićevoj kandidaturi potvrđuju da je Vučić bio u pravu i on jednim udarcem postiže dva cilja: prvo, svako buduće angažovanje Jankovića biće viđeno u narodu kako politička promocija a ne zaštita prava i zakonitosti. Drugo, tako kompromitovan puknuće na izborima kao zrela tikva. Već čujem gospodara Vučića kako kao Erdogan posle propalog puča kliče "Ovo je dar božji! Alahu akbar!" – Ovo je komentar koji sam objavio na sajtu N1 pre dve nedelje na ideju da se Janković predloži za kandidata za predsednika. Većini građana Janković ništa ne znači, pa i da nema ove preventivne antikampanje ne bi imao nikakve šanse. Takozvana "građanska opozicija" ništa nije naučila iz kandidovanja Borisava Pekić za odbornika u Rakovici devedesetih godina. Imate u redakciji Panovića koji pamti to vreme, pa neka napiše članak o tome kako su se sa jednim od najpametnijih Srba sprdali Šešelj i šešeljčići. A šta je Janković spram Pekića? Ne bih da Janković ovo shvati kao uvredu, ali neka poglega lavinu botovskih komeŠta god ko mislio o Vučiću, ova ideja da se Janković pominje kako kandidat za predsednika Srbije pokazuje da je Vučić pametniji i od Jankovića i od ovih koji ga predlažu. Mesecima ranije na sve što Janković preduzima SNS tvrdi da on to ne čini radi zakonitosti i poštovanja prava, već zato što ima političke ambicije i da svojim akcijama radi na sopstvenoj političkoj promociji. Sad ove nebuloze o Jankovićevoj kandidaturi potvrđuju da je Vučić bio u pravu i on jednim udarcem postiže dva cilja: prvo, svako buduće angažovanje Jankovića biće viđeno u narodu kako politička promocija a ne zaštita prava i zakonitosti. Drugo, tako kompromitovan puknuće na izborima kao zrela tikva. Već čujem gospodara Vučića kako kao Erdogan posle propalog puča kliče "Ovo je dar božji! Alahu akbar!" – Ovo je komentar koji sam objavio na sajtu N1 pre dve nedelje na ideju da se Janković predloži za kandidata za predsednika. Većini građana Janković ništa ne znači, pa i da nema ove preventivne antikampanje ne bi imao nikakve šanse. Takozvana "građanska opozicija" ništa nije naučila iz kandidovanja Borisava Pekić za odbornika u Rakovici devedesetih godina. Imate još uvek u redakciji Panovića koji pamti to vreme, pa neka napiše članak o tome kako su se sa jednim od najpametnijih Srba sprdali Šešelj i šešeljčići. A šta je Janković spram Pekića? Ne bih da Janković ovo shvati kao uvredu, ali neka pogleda lavinu botovskih komentara ispod i lupanje pluseva.ntara ispod i lupanje pluseva.

  52. Sve dok se Janković bavi politikom, a ne poslom za koji je plaćen od strane građana Srbije, biće na udaru tih istih građana!

  53. Za visoku platu koju prima, neprimereno je da se bakće društvenim mrežama i to sve u radno vreme.

  54. Zastitnik gradjana radi samo svoj posao. Treba da budemo srecni da imamo bar nekoga u vlasti ko brine o nama. Kamo srece da se glas zastitnika gradjana ne mora da cuje. To bi znacilo da je vlast zaista servis gradjana, i da je tu radi nas, a ne samo radi sebe.

  55. Ajde botine podrepne mušice ajde samo jedan da napiše šta je posao zaštitnika građana, non stop ponavljate da treba da radi svoj posao pa recite koji je to posao ? Možda kao što ga radi onaj ministar Vulin, koji ne sme da ode da vidi zašto se radnici žale kada kažu da malte ne treba da nose pelene ? Ili da proveri kako je ta južnokorejska firma poklonila inspekciji dva ili tri putnička vozila, ima li tu elemenata podmićivanja ? Prestanite već jednom neargumentovano da lupetate.

  56. Botine, pročitajte članak " Vulin uporno krši zakon " pa onda recite šta tu zaštitnik građana nije dobro uradio.

  57. Kada budemo imali zaštitnika gradjana koji nije marioneta opozicije i Vučićevih neprijatelja,čovek koji se bavi politikom,neće biti ni ovakvih reakcija na njegov rad !

  58. Neverovatno koliko ima negativnih komentara o Sasi Jankovicu. Komentari su maliciozni, prazni, bez ikakvog osnova. Uhvatila nervoza AV, jer moze da se desi da na izborima pobedi pametan i obrazovan covek, koji ima osecaja za pravdu i koji stalno ukazuje na nepravilnosti u drustvu, a koje stvara rezim AV. Uvek se cudim ovim botovima, na sto im se zivot svodi, na slanje narucenih komentara da bi dobili neki bajati sendvic i ustajali sok. Bas im je zivot jadan i bedan.

  59. Na zalost ljudi koriste svaku priliku da sebe promovisu umesto da rade posao za koji su postavljeni.

  60. Hoce li se kandidovati na predsednickim izborima? Postao je opasno politicki aktivan i ne bi me cudimo da bude jedan od kandidata!

  61. Nekada ljudi polete iznad svojih mogucnosti i misle da su Bogom dani.Kada se probude shvatice da je kandidatura za predsednika bilo samo njihov lep san.

  62. sa moralom vlastodršca i njegovim trabantima i botovima nešto mnogo nije u redu, jako im smeta neko ko nije glup, poltron, a sposoban da obavlja svoj posao časno i stručno, sve ono što njemu i njegovima fali. naručeno da se obrišu svi video klipovi sa YT, i to odrađeno. besramno, prljavo, bahato.

  63. Kakva kandidatura za predsednika!?! Neka se Janković odluči više, želi li da bude političar ili ombudsman!

  64. Zastitnik gradjana je poceo kampanju za predsednicke izbore,sve sto radi je po nalogu opozicije,ali narod nije glup i sve dobro vidi i razume.

  65. Njegov posao je da stiti gradjane i njihova prava, e pa neka to i radi onda, a ne da svuda zabada nos.

  66. Ovde više nisu u pitanju samo sendviči. Ovi sad dobijaju bogami redovne obroke,

  67. E ovo je stvarno vise prevazislo granice zdravog razuma. Krenuo covek u politicku kampanju pa to ti je

  68. Krajnje je vreme da se skloniš sa te funkcije jer je stalno zloupotrebljavaš za političku kampanju što je strogo zabranjeno.

  69. U trenutku sam pomislila da citam Kurir koliko ima negativnih komentara za Sasu Jankovica.Ovoga puta botovi su bas bili vredni.Ne vredi im jer citaoci Danasa to ne mogu da progutaju,zato izaberite neke druge novine pa pisite svasta.

  70. Da, baš je za predsednika države! A ovi se uplašili od njega, sigurno će ga birati Srbi! Ovi Srbi koji su birali ovu vlast! Presmešno!

  71. Uzalud mu kampanja. Ovakva opozicija se ne može dogovoriti ni ko će gde da sedne, kad imaju njihove "dogovorne" sastanke, a kamoli da nekom ustupe kandidaturu za Predsednika.

  72. koja je to botovska masinerija, strasno, znaci minimum 1000 ljudi prima platu da botuje, bice mam bolje?samo u virtuelnoj realnosti. molim danas da resi problem botova na njihovom sajtu/aplikaciji, ostace vam samo botovi….

  73. Vlast koja koristi ove spodobe eufemistički nazvane "botovi", zaslužuje pravu revoluciju, takva vlast, koja god bila, neprijatelje je narodu i ravna je tiraninu. Orvel je najslikovitije najavio botove u svojoj "Farmi", to su one blejeće ovce koje na svaki pametan komentar počnu da bleje i viču "dve noge loše, četiri noge bolje".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.