Mediji „uhapsili“ Đurića satima pre hapšenja

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta je cilj ovog članka? Preko sto specijalaca ROSU je poslato na sever KiM u ranim jutarnjim satima. Pacoli je najavio hapšenje. Naposletku, bolje je biti vidovit novinar nego ćutati i blokirati svaki trezven i dokumentovani komentar. Niste ponovili greške od 25.03.1999.god. kada niste izašli, objavljivali ste samo agencijska vesti i blokirali komentare ili se ponašali kao naprasno povampiri BBC na srpskom baš na dan kada je počelo bombardovanje NATO alijanse i samo dan pre kada se samo prisebnošću Srba sa KiM i naravno predsednika Srpske Liste i ministara u vladi R. Kosovo i čvrstog stava pre svega predsednika Vučića nije ponovio Bljesak i Oluja. Ali će učvrstiti želju Srba i Srbije da vojno-redarstvenom akcijom povrati okupirane teritorije i uništi i proterati pobunjene Albanobaliste i NATO sa svoje međunarodno priznate teritorije. Veto Rusije i Kine na bilo koju rezoluciju podnet SB UN će anulirati a pretnja Rusije da će intervenisati ako se NATO alijansa usudi da intervencije će biti dovoljna da se zauvek reši kosovsko pitanje i osjeti svake druge separatističke ideje.

    1. Naravno. Aleksandrici Vucici je, kao i ranije vise puta, sve smislio da bi uzbunio javnost i dobio neke poene pred EU. Providno. Jedino bi ovaj nesrecnik Djurici trebalo da se zapita zasto ga je sef tako lako zrtvovao. Usput, Djurici koji je glavi za Kosovo, ne zivi na tom Kosovu.

  2. Svakodnevna slika stanja i sposobnosti našeg naroda posle 30 god negativne selekcije kadrova.

  3. Питате се ко је медијима унапред дао овакву информацију? Па сетите се које Николићу и СНС-у честитао победу на изборима неколико сати пре завршетка гласања!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.