Novinarki KRIK-a oduzeli telefon dok je fotografisala Danila Vučića i Acu Rošavog

Ostavite komentar


  1. Narode s(e)rpski, pade mi na pamet da bi opozicija morala 2022. godine da isturi zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima i da to bude SERGEJ (Trifunović),, do nedavno sam mislio da bi to trebala da bude Marinika Tepić., ponajpre, zbog toga što je Sergej izvrstan glumac i, pritom, još je i bezobziran i bezobrat+zana i da bi jedino on mogao da doskoči nekom ko je bnezobziran i bezobrazan, ali jako loš glumac, dakle, prizovimo se pameti, imamo loše iskustvo sa Koštunjavim, pa kada pobedi ovog, neću da mu spominjem ime, lepo neka se dogovore oko vlade spasa, a Sergej neka deli odlokovanja, neka bude protokolarna ličnost, neka se ne meša mnogo u polituiku i neka se proglasi zaslužnim građaninom ove jadne zemlje PS: ozbiljno mislim i šaljem ovu poruku baš ispod ove vesti, narode i građani srije, opameti mo se…PSS: izvinjvam se zbog slovnih grešaka, pišem u nadahnuću:9

  2. Junior polako uci zanat. Voljenog ce jednog dana morati da nasledi Prvorodjeni. Do tada ‘sa Oca je ostanulo Sinu!’, Kao sa Seselja na Acu, tako i sa Ace na Danila.
    Radikalski Politicki Univerzitet sa svojom metodologijom vlasti i nacinima njenog odrzavanja nema premca na Balkanu. Neunistivi su.

    1. Pa neka bude tako ako je ostatak Srbije neobavesten , nezainteresovan i neangazovan .

  3. Mafijaska porodica, mafijaska vlast. Probudi se Srbijo, nece ostati kamen na kamenu posle vuciceve mafijaske sekte.

  4. Pa šta se čudite, kakav otac takav sin. Pa i tata mu se druži sa osuđenim ratnim zločincem, a i sam je trebao biti osuđen za isto delo. Iver ne pada daleko od klade!

  5. Sto nije pitala Danila i Acu kad oslobadjaju KiM? Mladi, zdravi, a gledaju pikanje lopte…

  6. Zar vas nesto cudi?Mi iz dijaspore znamo koja su to banda u Srbiji.I mi zbog nje ne mozemo ni da glasamo niti da u nasu Srbiju udjemo.Preko pola miliona na kanadskom kontinentu ne mozemo od Vucicevoga kriminala da udjemo..Ali docice dan.

    1. Ja se samo nadam da je to tačno i da stvarno ne možete da se vratite u Srbiju. Imamo dovoljan broj budaletina i ovako, bez da nam se vrate oni koji preko usana/tastature prevale reči „kanadski kontinent“

  7. Samo bih se zapitala kome je sad „ugrozen zivot?“ Toj osobi ili hrabroj novinarki? Mozda bi hitno trebalo da se reaguje na ovo?

    1. Možda je hrabra ali nije baš vična pameti… da li je ona čula za cloud?

  8. Nema nama života u Srbiji dok je Vučić na vlasti. Krik, kapa dole.

  9. „Nejasno je, međutim, zbog čega se predsednikov sin druži sa čovekom kojem se trenutno sudi i kojeg policija povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom.“ Nejasno???

  10. Gde ste botovi… treba braniti ne odbranjivo. Metodologija kaže da sve može da se desi jedan put slučajno, dva puta mogu da ukazuju na pravilnost, tri puta potvrđuje pravilo, četvrti put sano zakucava situaciju kao pravilo. Gde ste policajci, tužioci, sudije? Gde nestade država. Opet imamo mlog Marka. Ovo mu dođe napredna $N$ verzija 2.0. Ova verzija ne nosi gajbice…

  11. Realno, bolje bezite svi, koji ste jos normalni ostali posle 30 godina vladanja budala i pokvarenjaka. Propali ste kao nacija nacisto, a extremno desnicarstvo i fasizam su vam postali oficijelna ideologija. Vecina omladine je odgojena u duhu svega zla, koje vas je snaslo, tako da nikad nece biti bolje. Oni su vec spremili i svoje naslednike.

  12. Kakva je razlika izmedju „Ace rosavog“ i „Ace Lukas-ovogG . . . ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.