Novoizabrane sudije Ustavnog suda položile zakletvu pred Gojkovićevom

Ostavite komentar


  1. Dobra vest, nema sumnje da će te sudije savesno obavljati svoj posao, jedino što treba da nauče da sude na zvonce! Tako nam funkcioniše država, hvala nebesima na ovakvoj vlasti!

  2. Medju ovim sudijama ima i nekih koji nemaju ni dana prethodnog sudijskog staza. Nemaju nikakav naucni i strucni kredibilitet. Prosto to je partijsko sudstvo i kao takvo treba da bude tretirano do terapije koja dolazi smenom vlasti.

  3. Bože dragi koja komedija! Polažu zakletvu pred ženom koja bi u svakoj demokratskoj državi umesto u skupštini bila na dugogodišnjoj robiji- zbog poznatih novosadskih afera! Šta očekivati od takvih sudija koje očigledno nemaju ni trunke morala jer bi, da ga imaju, mogli da odbiju polaganje zakletve pred takvom osobom! Znači još uvek u Srbiji važi ona prastara izreka -sa kim si, takav si!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.