Novosađanin blokirao "Parking servis", tvrdi da su mu nezakonito odneli auto: Iz preduzeća ga demantuju i prilažu dokaze 1Foto: Parking servis

Đorđe Grujić koji je postao poznat javnosti kao jedan od ljudi koji je predvodio proteste i blokade poljoprivrednika u Novom Sadu prošle godine, zbog kazne za nepropisno parkiranje i odnošenja vozila blokirao je danas ulaz u „Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića u Novom Sadu.

Ovo javno preduzeće je svojim kolima blokirao oko sat vremena, nakon čega ga je policija privela u stanicu da da izjavu.

Kako je rekao za portal 021.rs , smatra da je jutros nezakonito kažnjen, te da je „Pauk služba“ odnela automobil iz Ulice Lasla Gala iako je on bio na označenom parking mestu.

Policija je intervenisala na poziv radnika „Parking servisa“, koji su naveli da ih je Grujić vređao.

Grujić kaže da se neće pomeriti dok ne otpišu troškove koje bi trebalo da plati „Parking servisu“, dodajući da i ako se parkirao nepropisno, to će platiti saobraćajnoj policiji.

Iz “Parking servis” kažu da su uklonili automobil koji se nalazio u saobraćajnom prekršaju, odnosno bio je parkiran na trotoaru, te da je automobil uklonjen po nalogu saobraćajne policije.

– Posle ove, možemo reći, rutinske intervencije, vlasnik automobila je došao u prostorije preduzeća, nasilno seo u automobil i blokirao ulaz i izlaz. Tada počinju pretnje saobraćajnoj policiji i našim radnicima. Pretio je da će ih sve pobiti, da će baciti bombu, da će zapaliti sva pauk vozila, a prema policiji, takođe, pretnje i psovke koje nisu za javno pominjanje. Policija je intervenisala i privela ovog bahatog nasilnika, koji se trenutno nalazi u policijskoj stanici – saopštili su iz „Parking servisa“.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari