Novosadski putari: Deo Bulevara cara Lazara i dalje zatvoren za saobraćaj, ali i nekoliko ulica u Veterniku 1Foto: Grad Novi Sad

U okviru izgradnje kružne „turbo“ raskrsnice na uglu Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, radi se na neparnoj strani Bulevara, na deonici od „Promenade“ do Fruškogorske ulice.

Takođe, izvode se radovi na pripremi kolovozne konstrukcije duž parkinga na Bulevaru cara Lazara, kao i polaganje betonskih ivičnjaka na kolovozu, pešačkoj stazi i parkingu.

U toku su i radovi na izgradnji javnog osvetljenja.

Zbog ovih radova zatvorena je kolovozna traka na Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od „Promenade“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

„Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana“, kažu iz kabineta gradonačelnika.

Radi se i u Veterniku: Deže Kostolanji i Nova 36 zatvorene za saobraćaj 

U ulicama Dežea Kostolanjija i Nova 36 u naselju Veternik od 20. do 22. marta, doći će do potpune obustave saobraćaja, zbog popravke kolovoza.

Radovi će se izvodiće tokom sledeće nedelje i u ulicama Dr Dušana Popovića i Školskoj. O eventualnim izmenama režima saobraćaja, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

„Podsećamo da su u toku radovi na obnovi kolovozne konstrukcije u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku, zbog kojih će saobraćaj u ovoj ulici biti obustavljen do ponedeljka, 20. marta. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju“, dodaju iz Gradske kuće.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari