Novosadski putari: Popravka kolovoza u Dunavskoj, Ulica Žarka Vasiljevića blokirana za saobraćaj do nedelje 1Foto: Grad Novi Sad

U okviru radova na redovnom održavanju putne infrastrukture, od srede 8. marta počinju radovi na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici, koji će potpuno obustaviti saobraćaj na deonici od Ulice Žarka Vasiljevića do Keja.

Prema planiranoj dinamici, radovi će trajati do nedelje, 12. marta.

Radovi se izvode i na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića i Radomira Raše Radujkova, do Bulevara vojvode Stepe, a završetak se, u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje do ponedeljka.

Prema planiranoj dinamici, u ponedeljak, 13. marta, počeće radovi na popravci kolovoza u Ulici Ilije Vučetića.

U Veterniku su novi asfaltni kolovoz dobile ulice Zoje Mirosavljević, Kosova i Jelene Kon, a od sutra će se radovi izvoditi u Ulici Svetih Arhangela.

Radovi su u toku i u Futogu. Urađena je Ulica Nade Dimić, a u Rakovačkoj ulici, koja je prethodno bila planirana, radovi se neće izvoditi zbog nerešenog problema sa odvodnjavanjem.

Popravka kolovoza obavlja se i u Ratarskoj ulici, kao i na raskrsnici ulica Dušana Košutića i Branka Radičevića.

Usled izvođenja investicionih radova zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, kao i deo Ulice Kraljevića Marka, od stambenog kompleksa „Kraljev park“ do Bulevara kralja Petra I.

Iz kabineta gradonačelnika mole učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari