Novosti: Krizni štab zaseda sutra zbog porasta broja inficiranih koronom

Ostavite komentar


  1. Prošli izbori, pa sad će ponovo strožije mere zbog rasta inficirani! Koji stručnjaci majko moja, bez karaktera i znanja!! Sve bi njih u žarišta inficiranih da neguju pacijente!!

  2. Podguzne političke muve dvorskog sistema obmane i simulacije. Laž je duboko ukorenjena u sistem vrednosti našeg društva.

  3. Koji su ovo cirkuzanti, što niste zasedali uoči izbora !? Kako vas je izdresirao, prodaje duše…

  4. Igrokaz struke u reziji spasitelja se nastavlja prvog dana leta, a bez Sunca.
    Prvog dana posle obesmisljenih izbora, a bez izbora.

  5. Kako ih samo nije sramota da se uopšte više pojavljuju i dalje i da bilo šta komentarišu, posle objavljenog sramnog fijaska sa njihovim lažima , kojima su nas obmanjivali svo vreme pandemije i ovo pred izbore, što su se zarad novca i vlasti igrali ljudskim životima po naređenju svog „šefa“ !!!
    Nikakve zabrane nas ne zanimaju, dok ne budu važile podjednako za sve i svakog, a ne po babu i po stričevima i dok ne budu ravnomerne i ujednačene, a ne šizofrene i histerične !!!!

    1. Svasta sa koje si ti planete …mislim da ce rec sramota biti izbrisana ko Desanka -)))

  6. Glasali ste gledajte,rekao bih nesto al nece objaviti.Srbi stoko neopevana ni ovce neznate da cuvate a kamoli glasate

  7. Vesala su malo za ovaj krizni stab vec na elektricne stubove niz auto put da narod gleda,ljudi bez obraza i imalo casti.Lopovi i bagra

  8. Manekeni, kasno ste se setili! Trebali ste nešto uraditi pre lažnih izbora ali niste smeli i hteli. Prodali ste svoj stručni kredibilitet zarad političkih poena.

  9. Nadrljasmo…. sad opet treba prodavati maske vratiti 100 eur u kasu samo mogu da zamislim sta nam sve spremaju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.