NS: Vučić ignorisao apele za pomoć radnicima, a danas Jura glavno žarište

Ostavite komentar


  1. Vučić je dao savet, preporuke, obezbedio respiratore. Vlasnici Jure je trebalo da preduzmu aktivnosti zaštite radnika!

    1. Tako je.Da su vlasnici Jure na vreme preduzeli preventivne mere do ovoga ne bi ni doslo

  2. Sta ste Vi uradili tokom ovog vanrednog stanja da pomognete gradjanima?

    1. Hahahaaa.. Samo nam je jos ovaj falio u zivotu…kako se bese zove- Zivkovic?? Hahahaaa.. Joj kakav uzas..

  3. Nazalost zakljucak: ‘još jedan u nizu dokaza o neefikasnom i zakasnelom postupanju države u borbi sa pandemijom.“ je pogresan. Vlast je NAMERNO omogucila svojim izabranicima da ignorisu Zakon. a Jura nazalost, nije jedini primer te odvratne prakse.

  4. Bas se pitam sta ste Vi uradili to da bi pomogli nasem narodu za sve ovo vreme?

    1. Da si zaista pravnik znao bi da su samo organi vlasti imali pravo, obavezu i nadležnost da preduzimaju mere za zaštitu stanovništva. Ostali su imali samo obavezu da te mere poštuju, botino,

  5. Nije istina da se ignorisalo,vec ispred te Jure postoji direktor,ne moze sve Vucic da drzi pod kontrolom,jer postoji primer proizvodnje tog tipa u Vojvodini,sprovedene su sve potrebne mere. Nije krivica Predsednika. Zivkovic kao po obicaju trazi krivca na pogresnoj strani.

  6. Muke i tlacenja radnika Jure, koji su godinama inspekcijama prijavljivali torturu zavrsavale su bez odgovora jer je vrh vlasti naredio da se po njima ne postupa iz vrlo ociglednih razloga. Price o pelenama i udarcima stanglama su ismevane i proglasavane lazima i postajale predmet sprdnje.
    Imamo investitore koji su nam ugrozili zivotnu okolinu i koji nam zlostavljaju radnike i ukidaju im prava a da niko ne sme prstom da mrdne da nekom ne pokvari unapred realizovane privatne aranzmane.

  7. Valjda bi vec bio red da svi shvate jednu stvar, a to je:“Krsenje zakona je u redu i ne narocito kaznjivo ako to rade clanovi vladajuce stranke, u suprotnom se kaznjava“. Trebalo bi to uvesti u zakonik nase korumpirane drzave, pa nek’ se vidi da srljamo u boljitak.

  8. Drzava je dala smernice i preporuke i na poslodavcima je da ih sprovode i postuju.

  9. Apelovano je na vise strana posebno iz Kriznog staba, da se prestane sa radom u toku pandemije! Kakve veze Vucic ima sa tim?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.