NSPRS: Od kad smo zatražili smenu Ružića, pritisci su ogromni

Ostavite komentar


  1. Gospodo, „nezavisni“ sindikalci, ustvari vodje, tog „nezavisnog“ sindikata, zna se po cijem diktatu ste trazili ostavku Ruzica. Meni licno, Ruzic je oduvek bio antipatican, ali nema razloga da podnese ostavku. Manite se, „nezavisni“, politikanstva, bavite se stvarno prosvetom, a ne licnim interesima i interesima drugih, koji vas instruisu. Providni ste, svi vi „nezavisni“.

  2. Što vi ne date ostavke, nije ministar sa učenicima, nego vi i vi ih na neki način (ne)vaspitavate

  3. Ružić treba da da ostavku
    Treba da je da i mi Ištar policije
    Od pre nekoliko godina kada je pao helikopter ministar vojske
    I naravno presednik države koji je tad kao premijer rekao da prihvata odgovornost , a evo i sve ovo što se dešava on i dalje ne vidi svoju odgovornost.

  4. O cemu vi pricate? Skole nisu bezbedne, pune nasilja. Ucenicima je dozvoljeno da rade sta hoce, niko ih ne kaznjava. Prosvetni radnici su ugrozeni u ucionici. A sta sindikat obrazovanja radi?

  5. Ostavka, ako imaju trunke morala. Cela vlada treba da padne. Nesposobni!

  6. Prevaranti i sindikati i političati. Svi gledaju svoje interese, kako nadoknade za sindikalnu prevaru tako i za nadoknadu u raznoraznim telima, savetima, odborima na lokalu i u vrhu države. To su uz političare najveći prevaranti, zato ih ima toliko da bi se negde uhlebili ili ugnezdili…

  7. Naravno da treba da da ostavku i da se pozove za odgovornost i on i oni prethodni koje zakon ne dotiče jer jedini i najveći problem je javašluk u školstvu i uopšte u obrazovanju jer od prvog razreda pa na dalje deca se uče da postanu normalni ljudi pravnici,doktori,radnici,sportisti i da to treba da steknu a ne da misle lako ćemo kupiću diplomu jer je to u mojoj zemlji moguće i biću šta hoću.Nastavni kadar je ugrožen od agresivne dece pa i ne mogu normalno da rade znači da je javašluk a ministri nemaju odgovornost.

  8. Verujem da vecina ne zna, ali po sadasnjem zakonu, prosvetari ne mogu ni kazniti ni izbaciti ucenika sa casa, sta god on radio. Tako da cak i oni koji rade posteno svoj posao, nemaju nacin da izadju na kraj sa problematicnom decom.

  9. Ovi nazovi prosvetari samo bi da ne rade. To je odavno poznato. Ali koristiti ovu tragediju je sramno
    Da li mislite da li vi sa vasim izjavama I ponasanje m vrsite mentalni pritisak na decu? Da li je vase ponasanje I necinjenje bar Malo dovelo do ove situacije. Ko vama brani da private sa decom?

  10. Gospodar Vučić nije kriv! On samo sprovodi svoj plan. Narod mora biti glup, gledati Zadrugu, verovati u RTS-ovu propagandu i glasati za Vučića i njegov kriminalni lanac SNS

  11. A vi iz sindikata sve naivci. I iz penzija vodite sindikat i šurujete… Pa šta ste postigli za sve ove godine???? Sram vas bilo. Niste godinama u nastavi. Šta vi znate sa terena? Odlično plaćene funkcije. Sve dogovoreno. Zamlaćujete da nešto radite. Nabrojte rezultate. I vi ostavke. S ve podobnii!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Carina Srbije prodaje automobile koje potražuje Interpol 10

Carina Srbije prodaje automobile koje potražuje Interpol

Na sajtu Carine Srbije pojavio se oglas za aukciju automobila Audi A6 koji je pod potragom Interpola. Iako ovo znači da će automobil izvesno biti zaplenjen na nekoj granici jer je najverovatnije ukraden, prodaja ovakvih vozila ustaljena je praksa Carine, prenosi Vreme.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.