O trošku države još 61 lek, vantelesna oplodnja u 11 klinika

Ostavite komentar


  1. Докле више о „трошку државе“? Ваљда је о трошку здравственог осигурања које сви плаћамо!!!

  2. Pre par meseci su se pominjali inovativni lekovi za multipla sklerozu…I opet nista.Nevidljivi smo.Ta vest mi je bila nada koje od juce nema.Molim vas istrazite to.POdignite svest o multipla sklerozi.Nama obolelima treba terapija da bi zivot vodili normalno.Rastuzuje me cinjenica da smo otpisani.
    Unapred hvala,sve najbolje

  3. U Srbiji postoji 7000 obolelih od multiple skleroze, bolesti koja se uz lekove drzi pod kontrolom i pogadja mlade ljude a drzava finansira lecenje samo 10% obolelih. Bilo je reci o tome da ce se uvesti novi lekovi od 2019. godine ali vidim da nista na kraju nije bilo od toga.. Molim vas sirite svest o ovom problemu u svojoj okolini, to je jedini nacin da postignemo nesto!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.