Stefanović objasnio zašto video obraćanje još nije na Jutjubu, snimak objavljen na njegovoj Fejsbuk stranici (VIDEO) 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Iako je najavio da će u 13.30 časova da odgovori na optužbe koje je protiv njega iznela Dijana Hrkalović, snimak ministra odbrane Nebojše Stefanovića objavljen i na Jutjub kanalu.

Na svom Instagram profilu objasnio je da očekuje da će Jutjub uskoro odobriti postavljanje njegove izjave zbog veličine datoteke, i da mu je žao zbog kašnjenja.

U međuvremenu, Ministarstvo obrane medijima je poslalo snimak u trajanju od 35 minuta, koji je prvobitno planiran da bude postavljen na Jutjub.

Nešto kasnije, snimak obraćanja postavljen je na Fejsbuk profil Nebojše Stefanovića.

On je ranije najavio da će na svom Jutjub kanalu, koji je otvorio specijalno za ovu priliku, odgovarati na optužbe nekadašnje državne sekretarke MUP-a.

U to vreme ministar policije bio je upravo Stefanović.

Hrkalović, koja se dovodi u vezu sa kriminalnim grupama Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavila je da ju je Stefanović psihički maltretirao i da je vreme da preuzme odgovornost za dela za koja nju tereti Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Prema njenim rečima, klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića štitio je lično Nebojša Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari