Obradović: Očekivao sam da Vučić bude jači od tri Đilasa i korona virusa zajedno

Predsednik Srbije obišao je juče fabriku namenske industrije Krušik u Valjevu

Ostavite komentar


  1. Trebao je da povede dr Nešu i njegovog tatu. Oni znaju sve o poslovanju Krušika. Podrška za uzbunjivača Aleksandra Obradovića. BOJKOT

  2. Mnogi bi voleli da uruse namensku industriju , ali Vucic radi na tome da ova grana radi vise i bolje.

    1. Botići mili i dragi, kako Vam ne presedne da pišete gluposti i laži!
      Ne ovaj Vaš predsednik lično već ljudi iz vrha Vaše stranke su kupovinom ispod proizvodne cene, a neplaćanjem faktura na kolena bacili i namensku industriju!
      Lopovi i lažovi su u Vašim redovima. i živim za dan da Vam kao nekad žutima vidimo ledja!

      1. Ne možete paušalno i bez dokaza optuživati sve u SNS. Ako je bilo propusta i kršenja zakona niko ko je iz SNS neće biti zaštićen od odgovornosti.

    2. Neverovatno da neko u 21 veku ima i poseduje shvatanja poput Vas!?
      Cestitam!

    3. Koja grana Mico,grana je na drvetu a ovo je fabrika koju su opljačkali botovi,a tvoj predsednik kao pojma nema,jadan on.

  3. Kad-tad, moraće i Vučić početi da guta žabe. Prva bi mogla biti Stefanovićka

    1. Ali ta žaba će lakše proći ako je začini organskim povrćem iz Jovanjice.

  4. Pa normalno da će država dati 10 miliona evra pomoći jer ako fabrika ne radi kako bi pojedinci mogli da nastave sa pljačkom. Bar polovina od tih 10 preliće se u privatne dzepove. Pa hajd Jovo nanovo.

    1. Ponovo će naše pare da daje Nešinom ocu i Gasicevim firmama! Znaci ponovo pljacka narodnih para! Umesto da se opljackane pare vrate u budzet! Naravno, oduzmu od kriminalaca!

      1. odvojice valjda tajko neku crkavicu i za bracu vucice, ne ide ta radnja bas za dz.

      2. Dubravka- Od kojih kriminalaca da oduzmu pate? Sami sebi?Ma hajte molim Vas, budite ozbiljni a ne naivni, znate vec da ,, vrana vrani oci ne vadi“…

    1. Prvi put, juce u Valjevu, je Vucic bio pristojan i uljudan, nije vredjao uzbunjivaca , ni „gospodju mamu“, a na iscrpno, ozbiljno, pitanje novinarke N1, odgovorio je razlozno, racionalno, navodeci da ce se sve ozbiljno ispitati o odgovornosti poslovodstva za lose poslovanje u 2019g, pri cemu nije, kao obicno bio cinican prema novinarki N1, kao i televiziji sa koje dolazi. I dalje se pitam, sto Vucic ima potrebu da sve zivo zna, pa i o naoruzanju, kad pored njega stoji vojni ministar, nacelnik Generalstaba, pa neka oni o tome pricaju a ne da sluze kao dekor. Ne znam sto je bio Gasic?Valjda zbog malverzacija privilegovanih kupaca?

  5. Dajem svima Vama koji ce procitati moj komentar casnu rec!
    Nisam pristalica Djilasa!
    Ali,morate priznati da je Djilas Gospodin u svakom pogledu,u
    svakoj oblasti uporedjujuci istog sa Vucicem.

    1. Evo, ja bih bas voleo da mi navedete razlike izmedju Djilasa i Vucica, posto ja tu ne vidim razliku, a i mislim da su daleko od gospode.

  6. Ne postavlja se pitanje koliko je on jak, već koliko puta je opozicija slabija od njega.

  7. Ti nisi uzbunjivac,ti si samo ogracka u rukama Djilasa i njemu slicnih.Na zalost zbog svoje ne promisljenosti moraces da odgovaras pred zakonom ove zemlje…

    1. Eeee, crni Slobodane,pa šta ovo bi sa fabrikom „Krušik“- zašto se raspada?!
      Da odgovar čovek koji pokušava da spase ono što je naše, a da NE ODGOVARAJU ONI KOJI SVE UNIŠTIŠE?!?!
      P.S. Reč : „nepromišljenost“ se piše zajedno – reč’ca: „ne“ se piše odvojeno od glagola – ovo nije glagol (sem u 4 izuzetka..)

    2. kad bi se odgovaralo za nepismenost ti bi zaradio dozivotnu robiju. a jednog dana ces odgovarati kao i svi botovi.

    3. Obradović je uzbunjivač. Vučić, Stefanović i ostali tajkuni moraće da odgovaraju zbog smišljenog i organizaovanog plana uništavanja namenske industrije izvlačenjem para u privatne džepove tajkuna.

    4. Poštovani Slobodane, kada već sebi dajete za pravo da komentarišete, onda to činite malo pismenije. Dakle, ne piše se NE PROMIŠLJENOST nego NEPROMIŠLJENOST !!! A mogao bi se dodati i poneki znak interpunkcije…

  8. Nekada Maki, a sad ovaj! Nijedan od njih dvojice nije poreklom valjevac, obojica su dođoši…

  9. Namenska industrija ce poceti da se razvija ovim korakom kojim drzava ulaze u Krusik. Reforme i reorganizacija posla u fabrici ce biti od velikog znacaja za dalji napredak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.