Obradović podneo krivičnu prijavu protiv direktora policije Rebića, Nebojše i Branka Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Boško Obradović o čemu sad ti pričaš? Kakva krivična prijava zbog čega krivična prijava? Jer ti više ne znas gde udaras pa pričaš gluposti i svašta pričaš. Ti si stvarno sramota za ovu zemlju i za ovaj narod ovakvo tvoje ponašanje nasiličko nedopustivo je.

    1. Znam da moj otac penzioner nije u delegaciji u Bereti (Italija) sa predstavnicima policije, a ne seta se ni Beogradom sa 300.000 Evra u rancu, ne obilazi ni fabrike oruzija da kontrolise narudzbine oruzija, niti leti u Saudijsku Arabiju kao pravni zastupnik firme sa kojom nema nista, a pri tom nije pravnik, ne putuje ni po svetu obilazeci sajmove naoruzanja, niti otvara firmu za proizvodnju oruzuja, ne moze ni da skladisti svoje oruzije u magacinima policije. Dobro mozda sa mojim ocem-penzionerom nesto nije u redu. Sta je nasilnistvo u podnosenju krivicne prijave za zloupotrebu polozaja najvisih drzavnih funkcionera ?

    2. Milane: Znaš li ti o čemu pričaš, ako u ovoj zemlji ima i malo prava onda je tužilaštvo odavno trebalo da pokrene istražni postupak po pitanju afera „Krušik“ i „Jovanjica“ i da se ispita poslovanje cele namenske industrije.

      1. Gledano sa strane, izglasa da Predsednik Vučić uzima pretnju na presto od Stefanović ozbiljo, tako da ova afera možda i nije tako slučajna a Obradović govori ono što Vučić misli.

  2. Tužno je videti dokle zlo,kompleksi i zavist mogu da dovedu čoveka,do totalne propasti.

    1. Sjajan komentar. Prosto je neverovatno koliko čovek može da bude jeftin, da se unizi, da izgubi obraz i dušu zbog bednih 30-40.000, neke trivijalne koristi, benefita koji se potroši za tren oka… 😉

    2. A sta mislite koje karakterne osobine krase imenovanu policijsku vrhusku protiv kojih je Obradovic podneo prijavu?!

    1. Da, Obradović je gutač vatre. A pomenuti momci će iz cirkusa polako u aps!

      1. Sad se mao Brama i Jovo javljaju siti od opozicionih sendvica….. joooooj kuku nama koji ne zelimo ni vas ni vlast!

  3. Svi znamo da ce tuzilastvo posle duge cutnje utvrditi da je sve bilo regularno. Rebic nije direktor policije, Dr Stefanovic nije ni ministar ni sin, a kafanski svirac nije ni otac ni kupac ni prodavac. Spijuna iz Krusika Obradovica nece ni saslusavati (pa spijun je), a Zagorka Dolovac ce sve to precutati milujuci francuski orden. Sve mi lici da bi se nase zbilje postideo i Jonesko. Ustvari, stideli bi se mnogi, samo se stideti nece veseli glasaci ovih bitangi.

  4. Samo pazi ako ne predjes cenzus nemas poslanicki imunitet a za krvo svedocenje ili kriva prijava se krivicno odgovara nema onda pozivam se na poslanicki imunitet

  5. veoma kratak izwestaj za od strane DANAS-a na ovakwu uzasnu kradju….oce li i parovi biti dostupni preko ovog sajta ??unapred hvala

  6. Pa ljudi, obični narode, gde smo mi u svemu ovome? Pa dok oni kradu i pune svoje dzepove, i nama oči zamazuju, i izmedju sebe se svadjaju, tako i nas navode da navijamo za ovoga ili za onoga itd. A gde smo mi običan narod u svemu tome, pa jel vidite da se mi zanimamo njihovim pljackama i kradjama, a ne razmišljamo o sebi..Sve njih treba skinuti sa vlasti, ali bukvalno sve! Gospode Bože, pošalji nam nekog pismenog, civilizovanog i normalnog političara!!! Pa dokle više ovako???

  7. Boško Obradović sav izbezumljen još jednom dokazuje da je stvarno sramota za ovu zemlju i za ovaj narod ovakvo tvoje ponašanje nasiličko nedopustivo je. Ali na sledećim izborima zbog svog ponašanja narod će reći šta misli o tebi.

    1. Primetio sam da ste poceli da citate list Danas j,mislim na Vas sendvicare,nije Vas bilo? Lepo.konacno da se informisete istinom.
      Nadam se da Vas za ovaj cin nagradjuju bar duplo,odnosno sa dva
      obroka sendvic,voda i dve crvene!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.