Obradović: U Rezoluciji Dveri o novoj migrantskoj politici nema rasizma

Ostavite komentar


  1. Da prihvate kulturu Srbije ,zanimljivo. Dakle,Srbija bi trebalo da bude jedna kulturno definisano drustvo u kojem ima mesta za one koji prihvataju to a oni koji ne prihvataju su visak ,pa makar bili i Srbi.Sa ovima i ovakvima se ne rusi Vucic,buduci da ovi u ideologiji imaju ono sto naprednjaci imaju u metodologiji.

    1. Apsolutno ste u pravu. Da dodam jos nesto. Gdin Obradovic nas ponizava svojim „objasnjenjem“ o broju migranata. I u toj njegovoj konstrukciji je jasno da je u pitanju rasizam. Dakle Vucic je rekao da ce broj onih koji dolaze biti jednak broju onih koji dolaze, i nije, i Bosko zna da nije, pri tom mislio na Srbe. Srbe koji odavde beze izmedju ostalog i zbog ksenofobije.

  2. Rezolucija Dveri je čista glupost i marketing za skupljanje potpisa i glasova. Dveri se spremaju da izađu na izbore i ovo što rade je klasični predizborni marketing. Još jednom pokazuju da su ljudi koje briga za probleme građana, a tek neću da komentarišem koliko mali broj potpisa su prikupili.

  3. Da je ovo rekao neko drugi pa i da poverujemo, ali posto se radi o Bosku tesko da je istina.

    1. Boško Obradović nije čovek koji uliva nadu niti poverenje, niti sam veruje u to što priča.

  4. Ako je vucic to i izjavio,nigde ne vidim brojke, koliko ode toliko dodje. Najobicnije spinovanje. Mnogo nas potcenjuje taj cacanin. sta misli da je srpski narod, toliko glup.siledzija, ostaje siledzija ili ce biti jos gori. Ali to je ipak njegov problem, a vas redakcio da ga stalno citirate i forsirate.

      1. Verujem da Steva nebi imao nista protiv da mu zet ili surak ili obojica budu i avganistanci,bangladesanci….

  5. Boško bi mogao malo da promeni ploču, a ne da davi više istom pričom. To mu neće doneti podršku na izborima!

  6. Ne verujem da je bilo ko u Srbiji srećan kada je reč o naseljavanju migranata, ali ono što je naš zadatak jeste da im obezbedimo slobodu kretanja i mogućnost da se osećaju bezbedno i prihvaćeno na putu kroz Srbiju a prema Zapadu što je njima krajnji cilj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.