Od danas zbog 18 prekršaja mogu da vam oduzmu automobil bilo gde u Srbiji (SPISAK)

Ostavite komentar


  1. Kao i obicno vise od pola su gluposti – uzgred cini mi se i da se kose sa ustavom. A posle selektivna primena pa ce opet da hapse lambordzini.

  2. I ne samo vozila pod pratnjom, nego i hitna pomoc..vatrogasci…pollicija..sve pod rotacijom…

  3. To bi bilo sve u redu, da je zemlja u kojoj zivimo normalna ili priblizno normalna.A posto nije kabadahije ce i dalje da voze pod raznim vidovima zastite i rotacije a saobracajna policija ce iskakati iz aviona padobranom ili iza kontejnera .Zna se vec zasto!
    Srecno!!

  4. 19. Ako neko parkira na invalidsko mesto a za to nema važeću kartu. Ovim putem bi zamolio nadležne da se uradi amandman.

  5. ? Prekoračenje za više od 70km/h? Znači prekorači za 60km/h i vozi 110km/h kroz naselje to nije za oduzimanje? Treba oduzimati, ako vozi 70km/h! I po 10.000 kad god upali sva četiri žmigavca, dok „samo časak“ kupuje novine, lek, burek, podiže lovu s automata,…
    I nemojte pisati to slovo „i“, kad postoji broj 1. Latinski i arapski pisati jedno uz drugo….

  6. Читајући ове тачке видим да је српски законодавац још увек у 20 веку, а са тачкама 17 и 18 у комунистичкој диктатури. Због тог “ српског саобрачаја “ одавно сам престао да долазим колима у Београд, долазим само Луфтханзом.

  7. Pa čija je krivica ako je put neosvetljen ? Hahahah gluposti

    A ako si kum prvovenčanog onda možeš i drogiran da voziš pa čak iako te zaustave onda oni gube posao.

  8. Alal im vera. Dodao bih jos 20ak tačaka bar. I to trajno oduzimati i dozvoli i vozilo pa neka ide peške, pa ni peške kad ne bude znao da prelazi ulicu bez telefona i ostale nebuloze klepetati po džepu sa bar 100ak hiljadarki da se malo unormalni ovaj narod što je mnogo počeo da se zapadnjači ovude pod obravdanjem da je idiot jer je to tobože demokratija

  9. Podržavam kaznu za prvih 17 prekršaja, ali ovaj 18. odnosno nepropuštanje majmuna u pratnji gorila koji inače divljaju po putevima, ne mogu da prihvatim.

  10. Najbolje da svi sedimo u kućama i čuvamo da nam neoduzmu ono zašta smo godinama radili i štedeli i pošteno platili.

  11. Vidim sve lepo smisljeno sirotinji uzmi sve a povlasceni i dalje mogu kako hoce uostalom zasto je kod nas ogranicenje 50km u naseljenim mestima a u Hrvatskoj 70 i u Titovo vreme kada nije bilo ABS-sa ogranicenje je bilo60km.Sve u svemu gluposti kao i uvek nista pametno normalni ljudi ce da placaju kazne za gluposti a povlasceni ce da voze kako hoce i kroz 100 crvenih semafora bez kazni

  12. Da li je ikada saobraćajna policija napisala kaznu za neodržavanje puta koji utiče na bezbednost saobraćaja. Kad vide teški džip nema kazne ili visoku klasu automobila. Zakon samo novac da se pokupi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.