Od G17 plus do tabora SNS: Na kojim je sve funcijama bio Miroslav Čučković u prethodnih 20 godina

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Čovek je završio ETF, regularno. Nisam njegov fan, ali dok je bio u G17, sve je bilo ok, zar ne?

  2. Zasto ne pisete za minimalac za male penzije za velike cene ne smete

  3. Čučković je velika štetočina i veliki manipulator, koji zloupotrebom svog političkog položaja, stalno vrši pritisak na nadležne institucije da donose nezakonite odluke koje su jako štetne, a i pogubne za društvo.
    On je čak obmanuo i SNS sektu 2015. godine, kako bi opstao na vlasti, jer je pod plaštom lažnog javnog interesa „zaštita životne sredine“, izvršio nepotrebnu i štetnu eksproprijaciju imovine Bazna hemija i izvršio nezakonito knjjiženje kinske firme MeiTa na zemljište Prve Iskre Barič. U tom ubilačkom poduhvatu Čučković je izvršio sečenje i uklanjanje jedine Fabrike u jugoistočnoj Evropi za proizvodnju osnovne sirovine za biorazgradljive deterdžente (strateška sirovina), Fabrike LAB (linearni alkil benzen) i Pogona za proizvodnju Natrijum hipohlorita (dezinfekciono sredstvo) koje je društvu zatrebalo odmah nakon početka pandemije covid 19.
    On je toliko sebi dao za pravo pa je izgradnju Fabrike MeiTa u Bariču započeo na katastraskim parcelama za koje nisu bili izdati Loakcijski uslovi, odnosno Lokacijski uslovi su bili izdati na druge parcele, ali on se u međuvremenu predomislio i naredio da izgradnja počne na drugim parcelama, kako bi što pre doveo vođu SNS sekte da prave cirkus i da se slikaju. Izgrađena Fabrika MeiTa je livnica, veliki zagađivač životne sredine i veliki potrošač električne energije, a izgrađena je na obali Save, 800 metara uzvodno od vodozhavata Vodovoda u Bariču koji je sastvani deo JKP Vodovd Obrenovac. Pored toga ova fabrika je noćna meštanima Bariča koja 24 sata dnevno emituje neugodne mirise i za tu fabriku ne važe nikakve inspekcije niti naložene mere, niti ta fabrika još ima pribavljenu Intgerisanu dozvolu (IPPC dozvola), a konstantno truje građane naselja Barič.
    Ovako nešto očekujte isto i u Beogradu, jer pomahnitali Čučković će nastaviti da služi vođi radi opstanka na vlasti, kako bi se sačuvao od odgvornosti pred zakonom, jer on zna za sistem zastarevanja krivičnih dela.
    Eto moj narode pa vi i dalje čekajte da se slepi vođa i njegovi seizi umore u uništavanju Srbije i srpskog naroda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.