Od pušačke zone do septičke jame

Šta sve otvaraju državni zvaničnici u želji da budu u centru pažnje

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno kako se mediji hvataju za te kako kažu, bizarnih svečanih otvaranja u Srbiji, valjda su imali prilike da napišu i neku dobru stvar da je gradska vlast uradila u Beogradu.

  2. Kakva je ideja ovog teksta, pušačka zona jeste bila potrebna beogradskom aerodromu, ali postavlja se pitanje čija je ideja da je otvori baš ministar zdravlja, nadam se da se pušenje tiče zdravlja a ne kritikovanja sadašnje vlast Beograda od pojedinih izveštača.

    1. Ideja ovog teksta nije bila pušačka zona, već bizarnost poruka koje vlast šalje svojim gradjanima, uključujući tu i one funkcionalno nepismene. Ideja je bila da se kritikuju populizam, u nameri da se trenutna politika pomeri sa dna etičkih i moralnih principa. Onima kojima ova poruka nije jasna jedino preostaje da uživaju u blagodetima nove pušačke zone na Aerodromu.

  3. Nije mi jasno kako se mediji hvataju za te kako kažu, bizarnih svečanih otvaranja u Srbiji, valjda su imali prilike da napišu i neku dobru stvar da je gradska vlast uradila u Beogradu

  4. Ministar Lončar je ovim otvaranjem pušačke zone, obzirom da pušenje ubija, opravdao svoj nadimak koji su mu kolege od milošte nadenule „Doktor Smrt“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.