Odbijena žalba napadača na Vučićevu kolonu

Ostavite komentar


  1. Oprostite hajde na tren da se manemo vlasti i Vučića.neki tamo presednik neke tamo države ide na posao, a onda ga zvizne ,ne njega nego vozilo u njemu ,neki mrcina od auta bentli sa brzinom od 300 km na sat i to u naseljenom mestu ,velegradu, a vozač dobar ,najbolji drugar iz mladosti sa svojim pajtosem KENETOM, koji je u vremenu postao političar a vozać narko diler,makro-jednom rečju mafijaš, zašto bi neko bilo šza usvajao ,bilo kakve žalbe, na šta nisam hteo da vozim 200 km na sat,nisam hteo da ugrožavam sigurnost u saobračaju i da zamalo ubijem presednika države ,naglašavam ko god da je.Kakve olakšice drug,gospodin mafijaš ima.

  2. Kakva žalba, kriminalci da imaju pravo ćalbe, jesu oni normalni, dirketno su ugrozili bezbednost predsednika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.