Odbor o starim studentima u četvrtak

Ostavite komentar


  1. Produzite ljudima rok i neka svaki student dodje do svoje diplome.Nikome nece skoditi a njima ce puno znaciti taj produzetak.

  2. produzenje roka je jedino logicno i normalno resenje, s obzirom da ovi studenti kada su upisivali fakultete nisu imali ogranicenje roka za zavrsetak. Prelazak na Bolonju unistio bi fakultete i njihovu ionako prenatrpanu administraciju. Napravili bi samo haos kada bi fakulteti to sami resavali i mnooogi bi bili osteceni za nepriznate bodove i ispite i sta sve ne. Vratili biste ljude na pocetak 4. godine ili jos gore neke od njih u 3. godinu i 99 % njih ne bi moglo to ni psihicki da izdrzi, finansijski tek ne bi mogli to da podnesu. Zato je najbezbolnije za sve da se rok produzi i da ljud na miru mogu da zavrse to sto su zapoceli.

  3. Produzite nam rok, vecini je proslo produzenje mnogo toga donelo. Uspeo sam da uskladim sa poslom i dao u zadnjih godinu dana 5 ispita, ostalo mi je jos 2. Zar sad da me prebacuju na Bolonju i dodaju mi ispite? Ja verujem da je vecina kao ja i da im samo malo fali. Mnoge kolege su diplomirale zahvaljujuci prethodnom produzenju, omogucite to i nama. Nadam se da ce razum pobediti.

  4. Nadam se da će Odbor imati sluha za ovaj zahtev. U vremenu kada školovani mladi ljudi masovno odlaze iz zemlje, ne razumem zašto bi neko stao na put diplomiranja onima koji su tu i žele da ostanu.

  5. Pošto sagledaju koliko nas ima, kojima je ostalo malo do diplome, ne vidim razlog, ni potrebu da se rok za završetak ne produži. Mi ćemo dobiti parče sreće i zadovoljstva u životu, kao i nadu da ćemo na miru završiti započeto. Hvala im unapred…

  6. Dati im sansu pa makar i neograniceno jer ovoj zemlji treba znanja, a ne sljakera i frizerki.

  7. Hvala odgovornima u Odboru što će pokušati da usaglase svoje stavove za zahtevima starih studenata pre početka letnjih odmora (za one koji uživaju u istima) i što ćemo rasterećeni moći da pripremimo ispite za septembarki i oktobarski rok, kao i da uspešno privodimo kraju diplomske radove oslobođeni vremenskih rokova i ograničenja, koji nas, pored finansijskog tereta vezano za izradu istih, itekako opterećuju i usporavaju.

  8. Meni je ostalo Jos 2,poceo da pripremam i diplomski,glupo bi bilo da ostanem bez diplome zbog toga sto je rok striktno do 30.9.2018.Treba svima koji su bili aktivni u poslednje vreme i reseni da završe omogućiti da to i učine!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.