Odeljenje za arheologiju Filozofskog fakulteta: Povući odluku o imenovanju Živojina Andrejića u Savet fakulteta

Ostavite komentar


  1. Eticki …a kako su Oni prikazivali rezultate i kome su odgovarali…provaljeni su pa sad kukulele…

  2. Filozofski fakultet leglo mržnje prema svemu srpskom. Nije mi jasno (ili jeste) ko je do sada birao nastavni kadar. U svakom slučaju treba mu menjati ideološki narativ

  3. Verujemo u Beogradski univerzitet i nadamo se da će obezglaviti ovu aždaju, koja guta sve, pa i ljude.

  4. U Srbiji je sve dozvoljeno bez stida i srama a posebna je priča u „akademskoj“ zajednici.Toliko kompleksa i sujete ne može se sresti ni u jednoj drugoj branši.Mnogi u svojim istupima se kriju iza institucija u kojim su zaposleni umesto da navedu svoja lična dostignuća. SNS je zlo za ovu za ovu zemlju i treba ga skloniti ali samo izborima,drugi načini su već viđeni kao i njihove posledice.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 7

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.